ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΤΡΟΦΗ ΣΚΥΛΙΩΝ σκυλοτροφή

Kinetic Performance Dog Food Sponsors American Pointing Labrador Association

Γραμμένο από admin

Kinetic Performance Dog Food Sponsors American Pointing Labrador Association

Αναρτήθηκε από:

American Pointing Labrador Association
Εθνική Χορηγία για την υποστήριξη της οργανωτικής δέσμευσης για τις δοκιμές κυνηγιού Labrador Retriever

Η 3-Amigos Nutrition Group, LLC, οι κατασκευαστές της Kinetic Performance Dog Food, ανακοίνωσε σήμερα μια νέα συμφωνία χορηγίας με την American Pointing Labrador Association (APLA). Με άμεση ισχύ, η Kinetic, μια σειρά premium τροφών και συμπληρωμάτων ειδικά σχεδιασμένη για δραστήριους, εργαζόμενους και αθλητικούς σκύλους, γίνεται ο Επίσημος Εθνικός Εταίρος Τροφίμων Σκύλων της APLA.

«Είμαι εξοικειωμένος με την ομάδα της Kinetic και τα προϊόντα της εδώ και αρκετά χρόνια και είμαστε πραγματικά στην ευχάριστη θέση να τους καλωσορίσουμε ως χορηγούς», δήλωσε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της APLA, Shell Hodgson. “Πιστεύουμε ότι αυτή η συνεργασία θα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κερδίσουμε έκθεση τόσο για την APLA όσο και για την Kinetic.”

Οι δοκιμές κυνηγιού που πραγματοποιούνται από την APLA είναι μοναδικές στις Ηνωμένες Πολιτείες όσον αφορά τον τρόπο δοκιμής των Labrador Retriever. Διεξάγουν περισσότερες από είκοσι δοκιμές ετησίως σε πολλές πολιτείες στις ΗΠΑ. Ο στόχος της δοκιμής είναι να δοκιμαστεί σωστά ένα φυσικό σημείο στα Labrador Retriever σε προσομοιωμένες συνθήκες πεδίου καθώς και σε τυπικές σειρές δοκιμών εδάφους και νερού ριτρίβερ.

«Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι ως εταιρεία που συνεργαζόμαστε με την APLA και υποστηρίζουμε την αποστολή τους. Έχουμε αναπτύξει σχέσεις με πολλά μέλη τα τελευταία χρόνια και απολαμβάνουμε πραγματικά το άθλημα και τους ανθρώπους», πρόσθεσε ο John Howard, Συνιδιοκτήτης της 3-Amigos. «Τα My Labs έχουν APLA Hall of Fame γραμμές αίματος στη γενετική τους, έτσι τα Pointing Labs ήταν ένα προσωπικό μου ενδιαφέρον για σχεδόν μια δεκαετία».

Σχετικά με την American Pointing Labrador Association

Ιδρύθηκε το 1983, η American Pointing Labrador Association ιδρύθηκε για να αναγνωρίσει, να πιστοποιήσει και να προωθήσει ένα στέλεχος Labrador Retriever που δείχνει το παιχνίδι ως φυσική πράξη, διατηρώντας παράλληλα την παραδοσιακή ανώτερη ικανότητα του Λαμπραντόρ να ανακτά θηράματα στη γη και στο νερό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το APLA, επισκεφθείτε τον ιστότοπό τους στη διεύθυνση www.americanpointinglab.com.

18

ΦΕΒΡ

2022

Σχετικά με τον Συγγραφέα

admin