ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΤΡΟΦΗ ΣΚΥΛΙΩΝ σκυλοτροφή

Kinetic Dog Food Sponsors Southern Bird Hunters Association

Γραμμένο από admin

Kinetic Dog Food Sponsors Southern Bird Hunters Association

Αναρτήθηκε από:

Η Εθνική Χορηγία για την υποστήριξη της SBHA επικεντρώνεται στη διαχρονική κληρονομιά και την παράδοση των δοκιμών πεδίου.

Η 3-Amigos Nutrition Group, LLC, οι κατασκευαστές της Kinetic Performance Dog Food, ανακοίνωσε σήμερα μια νέα συμφωνία χορηγίας με την Southern Bird Hunters Association (SBHA). Με άμεση ισχύ, η Kinetic, μια σειρά κορυφαίων τροφών και συμπληρωμάτων ειδικά σχεδιασμένη για δραστήριους, εργαζόμενους και αθλητικούς σκύλους, γίνεται Εθνικός Χορηγός της SBHA.

«Το να πούμε ότι είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε την Kinetic ως χορηγό θα ήταν σίγουρα υποτιμητικό», δήλωσε ο πρόεδρος της SBHA, Marty Robinson. «Αισθανόμαστε ότι η δέσμευσή τους προς εμάς, στη διατροφή των κυνηγετικών συντρόφων και στις κυνηγετικές παραδόσεις ταιριάζουν με τις αξίες και την αποστολή μας, καθώς και με οποιονδήποτε.

Η μοναδική προσέγγιση για τις δοκιμές πεδίου από την SBHA έχει σκοπό να διατηρήσει τη διαχρονική κληρονομιά και παράδοση των δοκιμών πεδίου και να επιτρέψει στις μελλοντικές γενιές να βιώσουν τη χαρά και το πάθος. Στόχος τους είναι να δώσουν τη δυνατότητα σε όποιον εκτιμά την ιδιαίτερη σχέση που διαμορφώνεται μεταξύ του ανθρώπου και των κυνηγετικών συντρόφων του να γνωρίσει τον οικολογικό κύκλο των θηραμάτων και τις δοκιμές στον αγρό.

«Είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μια δοκιμή της SBHA και να γνωρίσουμε τους ανθρώπους και τον οργανισμό SBHA και ήμασταν συγκλονισμένοι», πρόσθεσε ο Dave Dourson, Συνιδιοκτήτης της 3-Amigos. «Πέρα από τη δέσμευση για το κυνήγι και τα πουλερικά, η φιλική υποδοχή και η αποδοχή τους ήταν σαν να συναντιούνται με παλιούς φίλους».

Ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2020, η Southern Bird Hunters Association γρήγορα καθιερώθηκε ως ο μεγαλύτερος οργανισμός δοκιμών πεζοπορίας και ίππων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο οργανισμός έχει έξι Περιφέρειες που εκτείνονται σε είκοσι έξι πολιτείες και πραγματοποιεί δεκάδες δοκιμές πεδίου ετησίως. Η αποστολή τους είναι να αγκαλιάσουν πλήρως και να ενισχύσουν ό,τι είναι καλό στο άθλημα των δοκιμών πουλιών που υπάρχουν για περισσότερα από 145 χρόνια στις Ηνωμένες Πολιτείες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το SBHA, επισκεφτείτε τον ιστότοπό τους στη διεύθυνση www.southernbirdhunters.org.

29

ΟΚΤ

2020

Σχετικά με τον Συγγραφέα

admin