ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΚΥΛΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΚΥΛΩΝ ΑΡΧΑΡΩΝ

Keeping Yard Solutions Natural με Green Gobbler

Γραμμένο από admin

Σε συνεργασία με τον Green Gobbler

Έχετε προβλήματα με τα ζιζάνια στην αυλή σας, αλλά φοβάστε ότι οι χημικές ουσίες στα περισσότερα προϊόντα θα βλάψουν τον σκύλο σας; Ως ιδιοκτήτης κατοικίδιων ζώων, μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε μια φιλική προς τα κατοικίδια, φυσική λύση που θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αυλή σας και να προστατέψετε τον κήπο σας. Τα συστατικά που βρίσκονται συνήθως στα βαρέα ζιζανιοκτόνα είναι επιβλαβή για το περιβάλλον, το κατοικίδιο ζώο σας και την οικογένειά σας.

Το glyphosate είναι μια επικίνδυνη χημική ουσία που βρίσκεται στα περισσότερα από τα κοινά ζιζανιοκτόνα που είναι διαθέσιμα προς αγορά. Αυτή η χημική ουσία έχει αποδειχθεί ότι είναι μια δυνητικά καρκινογόνος ουσία και μπορεί να είναι επιζήμια για την υγεία των ανθρώπων και των ζώων μακροπρόθεσμα. Βραχυπρόθεσμα, η γλυφοσάτη μπορεί να προκαλέσει πονοκεφάλους, υπνηλία, ναυτία και άλλα γαστρεντερικά προβλήματα. Αλλά η γλυφοσάτη δεν είναι η μόνη επικίνδυνη χημική ουσία που βρίσκεται στα κοινά ζιζανιοκτόνα!

Άλλες κοινές χημικές ουσίες περιλαμβάνουν φωσφορικά άλατα, θειικά άλατα, πετρελαϊκούς διαλύτες και χλώριο. Αυτές οι χημικές ουσίες μπορούν να προκαλέσουν ποικίλα προβλήματα υγείας τόσο στον άνθρωπο όσο και στα ζώα και είναι αρκετά επικίνδυνα για το περιβάλλον.

Γι’ αυτό το Green Gobbler είναι μια εξαιρετική επιλογή επειδή έχει βάση το ξύδι. Το ξύδι μπορεί να είναι μια εξαιρετική φυσική λύση για να αποφύγετε τη χρήση σκληρών χημικών ουσιών! Το Green Gobbler’s 20% Vinegar Weed Killer έχει πιστοποιηθεί από το Organic Materials Review Institute (OMRI) για βιολογική χρήση και προέρχεται φυσικά από καλαμπόκι. Η σύνθεσή τους είναι τέσσερις φορές ισχυρότερη και πιο αποτελεσματική από το κανονικό οικιακό ξύδι (το οποίο περιέχει 5% συγκέντρωση ξιδιού) και θα σκοτώσει τα ζιζάνια μέσα σε 24 ώρες από την εφαρμογή.

Αυτή η φόρμουλα Green Gobbler είναι μη επιλεκτική και μπορεί να σκοτώσει πικραλίδες, καβουρόχορτο και άλλα ετήσια και πολυετή ζιζάνια που μπορεί να προκαλούν προβλήματα στην αυλή σας ή στο κατοικίδιο ζώο σας. Τα φυτά Morning glory μπορεί να είναι δηλητηριώδη τόσο για τους σκύλους όσο και για τις γάτες εάν καταποθούν σε μεγάλες ποσότητες και η ποικιλία bindweed είναι γνωστή ως ένα επιβλαβές πολυετές ζιζάνιο που μπορεί επίσης να είναι επιβλαβές για τον κήπο σας.

Είναι ασφαλές να το χρησιμοποιείτε γύρω από τα κατοικίδια και την οικογένειά σας. Ένας τέλειος τρόπος για να διασφαλίσετε ότι τα κατοικίδιά σας και άλλα ζώα στη γειτονιά σας μπορούν να τρέχουν ελεύθερα και να παίζουν στο γρασίδι χωρίς να εκτεθούν σε επικίνδυνες χημικές αναθυμιάσεις και σπρέι!

Σχετικά με τον Συγγραφέα

admin