ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΤΡΟΦΗ ΣΚΥΛΙΩΝ

5 μάρκες τροφών για ζώα συντροφιάς πρωτοστατούν στο μερίδιο αγοράς των ΗΠΑ, η Purina στην κορυφή

Γραμμένο από admin

Η Purina PetCare κατέχει ηγετικό μερίδιο αγοράς στις Ηνωμένες Πολιτείες και τα στελέχη της Nestle αναμένουν ότι το τμήμα τροφών για κατοικίδια θα συνεχίσει να αναπτύσσεται φέτος, δήλωσε η Nina Leigh Krueger, διευθύνουσα σύμβουλος και πρόεδρος, Purina North America, στο συνέδριο Consumer Analysts Group of New York (CAGNY). στις 24 Φεβρουαρίου στο Boca Raton, Florida, Η.Π.Α.

Με πωλήσεις προϊόντων για κατοικίδια πέρυσι πάνω από 18 δισεκατομμύρια CHF (19,2 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ) και κερδοφορία πάνω από 20%, το Purina PetCare ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη κατηγορία της Nestle, μετά τον καφέ.

«Φέτος αναμένουμε ότι θα είναι διψήφιο και πάλι καθώς κινούμαστε πάνω από την τιμολόγηση, αλλά στη συνέχεια αναμένουμε να πάει σε πιο ιστορικά πρότυπα γύρω από αυτό το 6 έως 8% CAGR», είπε. «Αναμένουμε επίσης μέχρι το τέλος του 2025 να είναι πάνω από 57 δισεκατομμύρια δολάρια εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες».

Κορυφαία μερίδια αγοράς τροφών για κατοικίδια στις ΗΠΑ 2022

Το 2022, τα προϊόντα Purina PetCare κατείχαν το μεγαλύτερο μέρος της αγοράς των ΗΠΑ, είπε ο Kruger αναφερόμενος στα στοιχεία λιανικών πωλήσεων από τη Nielsen.

  1. Πουρίνα – 29%
  2. Άρης – 17%
  3. JM Smucker – 8%
  4. Hill’s – 7%
  5. Blue Buffalo – 6%
  6. Ιδιωτική ετικέτα – 8%
  7. Άλλα – 25%

Η Purina ηγείται σε πολλούς τομείς στην κατηγορία κατοικίδιων ζώων, είπε.

«Είμαστε νούμερο ένα στον αριθμό των νοικοκυριών που αγοράζουν προϊόντα Purina με 56 εκατομμύρια…» είπε. «Είμαστε νούμερο ένα στην αφοσίωση των νοικοκυριών ή στο μερίδιο του πορτοφολιού, που σημαίνει ότι οι καταναλωτές ξοδεύουν περισσότερα για τα προϊόντα Purina από οποιονδήποτε άλλο κατασκευαστή στην κατηγορία. Και είμαστε επίσης νούμερο ένα στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

«Αν και όλα αυτά είναι εξαιρετικές μετρήσεις, αυτό που είναι πραγματικά συναρπαστικό είναι ότι έχουμε επιταχύνει την ανάπτυξή μας, και αυτό οφείλεται στα ισχυρά μας εμπορικά σήματα. Όπως μπορείτε να δείτε, φτάσαμε σε ανάπτυξη 15% πέρυσι. Ενώ μέρος αυτού ήταν τιμολόγηση, αυξήσαμε επίσης τόνους όγκου.»

Περισσότερα για κορυφαίες εταιρείες τροφών για κατοικίδια

Ενώ η Purina είχε το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς των ΗΠΑ το 2022, η Mars Petcare είχε τα υψηλότερα ετήσια έσοδα παγκοσμίως το 2022, 19 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ, σύμφωνα με τα τρέχοντα δεδομένα κορυφαίων εταιρειών του Petfood Industry. Η Nestlé Purina PetCare είχε ετήσια έσοδα 16,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ το 2021.

Σχετικά με τον Συγγραφέα

admin