ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΤΡΟΦΗ ΣΚΥΛΙΩΝ

5 ιστολόγια Petfood Industry, στήλες τον Φεβρουάριο του 2023

Γραμμένο από admin

15 διασκεδαστικά και συναρπαστικά στοιχεία για τη γεύση των τροφών για κατοικίδια

1 Φεβρουαρίου 2023 – Debbie Phillips-Donaldson

Η γεύση και η γευστικότητα είναι βασικά συστατικά μιας σύνθεσης τροφής για κατοικίδια. Σε τελική ανάλυση, αν ο τελικός καταναλωτής (γάτα ή σκύλος) δεν το φάει, όλη η διατροφή και η λειτουργικότητα που περιέχει δεν θα έχουν και λίγη σημασία. Οι περισσότεροι επαγγελματίες τροφών για κατοικίδια γνωρίζουν αρκετά για τη γεύση της τροφής για κατοικίδια για να τους βοηθήσουν να κατανοήσουν τη σημασία της. για παρασκευαστές, εμπειρογνώμονες Ε&Α ή άλλους επιφορτισμένους με την ανάπτυξη ενός προϊόντος τροφής για κατοικίδια, γνωρίζουν και κατανοούν ακόμη περισσότερα για την επιστήμη και την τέχνη της γευστικότητας.

Πλοήγηση στην αλυσίδα εφοδιασμού τροφών για κατοικίδια το 2023

8 Φεβρουαρίου 2023 – Debbie Phillips-Donaldson

Τα καλά νέα είναι ότι οι βιομηχανίες τροφών και φροντίδας κατοικίδιων ζώων συνεχίζουν να αναπτύσσονται. Τα όχι και τόσο καλά νέα είναι ότι τα καθιστούν εγγενώς ευάλωτα σε συνεχείς διακοπές της εφοδιαστικής αλυσίδας, σύμφωνα με τον Worth Turner, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Custom Veterinary Services, κατασκευαστή συμπληρωμάτων κατοικίδιων ζώων. «Οι αλλαγές στην εφοδιαστική αλυσίδα δεν πρόκειται να σταματήσουν», είπε, μιλώντας κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου 2023 Pet Food της Αμερικανικής Ένωσης Βιομηχανίας Ζωοτροφών, στις 24 Ιανουαρίου 2023. «Είναι εγγενείς σε μια αναπτυσσόμενη αγορά», πρόσθεσε, αναφέροντας την παγκόσμια το μέγεθος της αγοράς, ο ρυθμός ανάπτυξης και τα «ισχυρά θεμελιώδη μεγέθη» της ύπαρξης 67% ποσοστού διείσδυσης στα νοικοκυριά και 73% επιπέδου εξανθρωπισμού.

Πώληση Smucker εμπορικών σημάτων τροφών για κατοικίδια άλλο ένα σημάδι ενεργών συγχωνεύσεων και εξαγορών

13 Φεβρουαρίου 2023 – Debbie Phillips-Donaldson

Με την πρόσφατη πώληση της JM Smucker των περισσότερων από τις επωνυμίες τροφών και λιχουδιών για κατοικίδια – συμπεριλαμβανομένων εμβληματικών ονομάτων όπως 9Lives, Kibbles n’ Bits και Gravy Train – έστειλε τις μάρκες στην επόμενη στροφή του τρενάκι τους και έθεσε περαιτέρω ερωτήματα σχετικά με το αν Η επιχείρηση τροφών για ζώα συντροφιάς μπορεί να εργαστεί σε έναν όμιλο ανθρώπινων τροφίμων.

Η τεχνητή νοημοσύνη προσδιορίζει 6 τάσεις για τις τροφές για κατοικίδια για το 2023, αλλά μη πρωτότυπες

13 Φεβρουαρίου 2023 – Tim Wall

Από την αυγή της βιομηχανικής εποχής, από τον ατσάλινο John Henry μέχρι το Matrix-busting Neo, οι συγγραφείς έχουν δημιουργήσει ιστορίες για ήρωες που οργίζονται ενάντια στις μηχανές που έχουν σχεδιαστεί για να μας αντικαταστήσουν. Η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να είναι η επόμενη συσκευή που θα απειλήσει τα προς το ζην μας ή θα μπορούσε να είναι το επόμενο εργαλείο που θα απλοποιήσει τη ζωή μας. Ως συγγραφέας, αναρωτιόμουν αν η τεχνητή νοημοσύνη θα μπορούσε να μου κλέψει τη δουλειά. Επιμένοντας στη μεταφορά του Matrix, αυτό κάνει το ChatGPT του OpenAI τον Πράκτορα Σμιθ στον κύριο Άντερσον μου. Για να δοκιμάσω την ικανότητα του ChatGPT να μυρίζει στο χλοοτάπητα μου, ζήτησα από το πρόγραμμα να γράψει για τις τάσεις των τροφών για κατοικίδια το 2023.

Ο συνεχιζόμενος πληθωρισμός των τροφών για κατοικίδια τροφοδοτεί την αβεβαιότητα των καταναλωτών

22 Φεβρουαρίου 2023 – Debbie Phillips-Donaldson

Θα το κάνουμε ή όχι; Καταλήξτε σε ύφεση, δηλαδή. Καθώς ο συνολικός πληθωρισμός αρχίζει να μειώνεται στις ΗΠΑ και σε άλλες αγορές, και η αγορά εργασίας παραμένει ισχυρή, οι προηγούμενοι φόβοι ότι η ύφεση ήταν σχεδόν αναπόφευκτη φαίνεται να μειώνονται. Ή, αν συμβεί κάτι τέτοιο, η τρέχουσα συναίνεση είναι ότι θα μπορούσε να καταλήξει να είναι πιο ήπιο από ό,τι είχε αρχικά προβλεφθεί.

Σχετικά με τον Συγγραφέα

admin