ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΤΡΟΦΗ ΣΚΥΛΙΩΝ σκυλοτροφή

3 σπουδαίοι λόγοι για να χρησιμοποιήσετε ένα συμπλήρωμα ενυδάτωσης σκύλων

Γραμμένο από admin

3 σπουδαίοι λόγοι για να χρησιμοποιήσετε ένα συμπλήρωμα ενυδάτωσης σκύλων

Αναρτήθηκε από:

Συμπλήρωμα ενυδάτωσης σκύλων

Καθώς πολλοί από εμάς ετοιμαζόμαστε για την κυνηγετική περίοδο, σκεφτήκαμε ότι θα ήταν καλή στιγμή να καλύψουμε ένα θέμα που σχετίζεται με την αποκατάσταση κατά την άσκηση. Πολλοί ιδιοκτήτες και χειριστές σκύλων έχουν ακούσει για μείγματα ποτών και άλλα προϊόντα ενυδάτωσης για τα σκυλιά τους, αλλά δεν ήταν πρόθυμοι να τους δοκιμάσουν. Άλλοι έχουν δοκιμάσει ορισμένα προϊόντα και δεν είδαν αποτελέσματα ή τα σκυλιά τους δεν τα έπιναν. Συχνά ακούμε αυτές τις αντιρρήσεις όταν οι άνθρωποι βλέπουν το συμπλήρωμά μας Hydro 30K.

Παρά τις περιστασιακές αποτυχίες ορισμένων ανταγωνιστικών προϊόντων, έχουμε κάνει πιστούς από πολλούς ανθρώπους μόλις δοκιμάσουν το Hydro 30K. Το αναπτύξαμε για να είναι το καλύτερο προϊόν του είδους του στην αγορά και δεν έχουμε δει κάτι που να μας πείσει για το αντίθετο. Ακολουθούν τρεις σπουδαίοι λόγοι που πρέπει να το δοκιμάσετε ή ένα άλλο αξιόπιστο συμπλήρωμα ενυδάτωσης, ακόμα κι αν είστε λίγο δύσπιστοι.

Τα σκυλιά το λατρεύουν

Ο πρώτος κανόνας ενός καλού προϊόντος ενυδάτωσης είναι να το πιουν τα σκυλιά. Αν δεν τους αρέσει η γεύση δεν θα τους βοηθήσει να παραμείνουν καθόλου ενυδατωμένοι. Το Hydro 30K είναι διαφορετικό από τα περισσότερα προϊόντα ενυδάτωσης σκύλων ξεκινώντας από το πρώτο συστατικό. Χρησιμοποιώντας μια πρωτεΐνη πλάσματος ως το νούμερο ένα συστατικό μας, αντί για έναν τυπικό υδατάνθρακα όπως η μαλτοδεξτρίνη, το Hydro 30K αποδίδει καλύτερα με δύο τρόπους. Δεν παρέχει μόνο πρωτεΐνη για την τροφοδοσία και την επισκευή των μυών. Έχει επίσης πολύ καλύτερη γεύση από το τυπικό συμπλήρωμα ενυδάτωσης. Δεδομένου ότι σε πολλά σκυλιά δεν αρέσει ιδιαίτερα η γεύση της μαλτοδεξτρίνης, η πρωτεΐνη του πλάσματος παρέχει μια ελκυστική γεύση που είναι σχεδόν καθολική για τους σκύλους.

Αντικαθιστά τους ηλεκτρολύτες

Υπάρχει μια κοινή εσφαλμένη αντίληψη ότι οι σκύλοι δεν χρειάζονται αντικατάσταση ηλεκτρολυτών επειδή δεν ιδρώνουν. Αυτό είναι λάθος σε δύο επίπεδα. Πρώτον, οι σκύλοι ιδρώνουν, αν και όχι τόσο πολύ όσο οι άνθρωποι, αλλά δεν είναι η κύρια μέθοδος ψύξης τους. Οι σκύλοι ρυθμίζουν κυρίως τη θερμοκρασία του σώματός τους λαχανιάζοντας. Η κυκλοφορία του αίματος και του αέρα και η εξάτμιση του σάλιου και άλλης υγρασίας βοηθά στην ψύξη του σκύλου. Εδώ γίνεται εμφανής η δεύτερη παρανόηση.

Ενώ οι σκύλοι δεν χάνουν ηλεκτρολύτες μέσω της εφίδρωσης σχεδόν στο επίπεδο που χάνουν οι άνθρωποι, οι ηλεκτρολύτες μπορούν επίσης να εξαντληθούν μέσω άλλων διεργασιών κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας. Το κάλιο, για παράδειγμα, χρησιμοποιείται σε μεγάλο βαθμό στη διαστολή και τη σύσπαση των μυών. Κατά συνέπεια, η έντονη δραστηριότητα εξαντλεί αυτόν τον ηλεκτρολύτη ανεξάρτητα από το πόση εφίδρωση ή λαχάνιασμα συμβαίνει. Γι’ αυτό η αντικατάσταση είναι απαραίτητη.

Το Hydro παρέχει ενέργεια μεγαλύτερης διάρκειας

Επειδή η Hydro έχει μια ποικιλία πηγών ενέργειας, δεν παρέχει απλώς μια γρήγορη άνοδο που ακολουθείται από μια συντριβή όπως πολλά ανταγωνιστικά προϊόντα. Το Hydro 30K περιλαμβάνει απλούς υδατάνθρακες, όπως η δεξτρόζη, για άμεση έκρηξη ενέργειας. Η μαλτοδεξτρίνη, η οποία είναι τεχνικά ένας σύνθετος υδατάνθρακας, συμπεριφέρεται σαν απλός υδατάνθρακας στον τρόπο με τον οποίο το σώμα τον επεξεργάζεται, αλλά μεταβολίζεται λίγο πιο αργά από τη δεξτρόζη.

Έπειτα έχουμε την πρωτεΐνη του πλάσματος, η οποία είναι πολύ περισσότερο από έναν απλό γευστικό παράγοντα όπως αναφέραμε προηγουμένως. Δεδομένου ότι η πρωτεΐνη μεταβολίζεται με πολύ πιο αργό ρυθμό από τους υδατάνθρακες, ένας σκύλος που καταναλώνει το Hydro 30K έχει το καύσιμο για να διατηρήσει τη δραστηριότητα σε υψηλότερο επίπεδο για μεγαλύτερες περιόδους. Αυτός ο συνδυασμός πρωτεΐνης και υδατανθράκων είναι πολύ πιο αποτελεσματικός στο να κρατάτε τον σκύλο σας στο παιχνίδι περισσότερο από ό,τι θα ήταν ένα συμπλήρωμα μόνο με υδατάνθρακες. Το πρόσθετο πλεονέκτημα είναι ότι αυτή η βιοδιαθέσιμη πηγή πρωτεΐνης είναι επίσης εκεί για να χτίσει και να επιδιορθώσει τους μύες όταν ολοκληρωθεί η δραστηριότητα.

Συμπλήρωμα ενυδάτωσης για όλες τις εποχές

Αν και ήταν η σκέψη της κυνηγετικής περιόδου που μας ώθησε να δημοσιεύσουμε αυτό το άρθρο, είναι καλό να έχουμε κάποιο συμπλήρωμα Hydro 30K διαθέσιμο όλο το χρόνο. Για τα σκυλιά που πρόκειται να περάσουν πολλές μέρες κυνηγώντας το φθινόπωρο και το χειμώνα, τα κρατά ενυδατωμένα και ισορροπημένα με τους ηλεκτρολύτες, ώστε να ανακάμψουν για την επόμενη μέρα. Για τα σκυλιά που εργάζονται στη ζέστη της άνοιξης και του καλοκαιριού, ενθαρρύνει την υψηλότερη πρόσληψη νερού και αντικαθιστά τους ηλεκτρολύτες που εξαντλούνται από το λαχάνιασμα και την εφίδρωση. Δεν το χρειάζεστε συνέχεια και δεν θα ενθαρρύναμε την καθημερινή χρήση για ανενεργά σκυλιά. Εάν, ωστόσο, ο σκύλος σας εργάζεται σκληρά, θα παρατηρήσετε διαφορά στην απόδοση και την ανάκτηση εάν το Hydro 30K βρίσκεται στο νερό.

21

ΟΚΤ

2021

Σχετικά με τον Συγγραφέα

admin