ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΤΡΟΦΗ ΣΚΥΛΙΩΝ

Τροφές για κατοικίδια με βάση γενετικά και ασφαλιστικά δεδομένα από την Ιαπωνία

Γραμμένο από admin

Η ανάπτυξη τροφών για κατοικίδια με βάση τη γενετική και τα μικροβιώματα του εντέρου, καθώς και τα μεγάλα δεδομένα για την ασφάλιση κατοικίδιων ζώων θα συνεχίσουν να αποτελούν την ώθηση της Anicom Pafe και της Anicom Insurance φέτος.

Ως θυγατρικές της ιαπωνικής διαχείρισης επιχειρήσεων Anicom Group, και οι δύο συνεργάζονται από το 2021 για να δημιουργήσουν τροφές για κατοικίδια προσαρμοσμένες στην κατάσταση της υγείας των μεμονωμένων ζώων. Η Anicom Insurance παρέχει σχετικά δεδομένα που συσσωρεύονται μέσω χιλιάδων συμβάσεων ασφάλισης κατοικίδιων ζώων, ενώ η Anicom Pafe χειρίζεται πάνω από 300.000 γενετικούς ελέγχους ζώων και δοκιμές μικροβίων του εντέρου.

Τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής είναι οι προσαρμοσμένες κροκέτες Kimi no Gohan (στα αγγλικά, Your Food) και Minna no Gohan (Τα φαγητά όλων) που παρασκευάζονται κυρίως από χοιρινό γεύμα, ρυζάλευρο, μαγιά μπύρας και πολτό τεύτλων.

Το Kimi no Gohan κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2021 και έχει δύο τύπους: Kimi no Gohan DNA, το οποίο βασίζεται στα αποτελέσματα γενετικών δοκιμών για σκύλους, και Kimi no Gohan Intestinal Flora, που βασίζεται στα αποτελέσματα μετρήσεων της μικροχλωρίδας του εντέρου.

Ένα χρόνο αργότερα, η Anicom κυκλοφόρησε το Minna no Gohan με μία παραλλαγή το καθένα για Shiba Inus, Toy Poodles, Chihuahuas, Miniature Dachshunds και “All Dog Breeds”.

Ο διευθυντής του αντιπροσώπου της Anicom Nobuaki Komori είπε ότι οι έρευνες και η έρευνά τους σχετικά με την εντερική χλωρίδα των κατοικίδιων από το 2016 αποκάλυψαν ότι όσο πιο διαφορετικό είναι το εντερικό περιβάλλον, τόσο καλύτερη είναι η υγεία των σκύλων. Είπε επίσης ότι οι παραλλαγές στην ποικιλομορφία αυξάνονταν με την ηλικία και στους πέντε τύπους σκύλων.

Αυτό σημαίνει ότι ο βαθμός υγείας δεν καθορίζεται μόνο από συγγενείς παράγοντες (όπως η φυλή), αλλά επίσης αλλάζει ανάλογα με επίκτητους παράγοντες (τροφή, περιβάλλον, τρόπος ζωής κ.λπ.). Η Anicom πιστεύει ότι η δημιουργία ενός περιβάλλοντος όπου διάφοροι τύποι βακτηρίων μπορούν να ζουν με ισορροπημένο τρόπο στα έντερα μπορεί να οδηγήσει σε πιο υγιή κατοικίδια.

Τα κατοικίδια ζουν περισσότερο τώρα, λέει η Anicom

Ως ασφαλιστική εταιρεία πρόληψης, η Anicom είναι στην ευχάριστη θέση να αναφέρει ότι οι σκύλοι και οι γάτες στην Ιαπωνία ζουν πλέον περισσότερο. Η Λευκή Βίβλος για τα ζώα για το σπίτι 2022 της Anicom, η οποία συνοψίζει στατιστικά στοιχεία ασθενειών κατοικίδιων ζώων και δεδομένα ασφαλιστικών απαιτήσεων για την ασφάλιση κατοικίδιων ζώων, έδειξε ότι οι σκύλοι ζουν κατά μέσο όρο για 14,1 χρόνια ενώ οι γάτες μένουν 14,4 χρόνια, και τα δύο ήταν τα μεγαλύτερα που βασίζονται σε εταιρικά αρχεία από το 2018. .

Το τρέχον ποσοστό προσδόκιμου ζωής των κατοικίδιων ζώων που είναι ασφαλισμένα στην Anicom αναλύθηκε από την 1η Απριλίου 2008 έως τις 31 Μαρτίου 2021 (από την ημερομηνία έναρξης της σύμβασης έως τη λήξη της σύμβασης).

Καθώς οι γάτες ξεπερνούν τον αριθμό των κατοικίδιων σκύλων στην Ιαπωνία, η Λευκή Βίβλος παρουσίασε επίσης για πρώτη φορά στατιστικά στοιχεία ασθενειών για οκτώ από τις πιο δημοφιλείς ράτσες γατών στη χώρα. Για παράδειγμα, οι μικτές γάτες είναι πιο πιθανό να υποφέρουν από περιοδοντική νόσο/ουλίτιδα και αυξημένα ηπατικά ένζυμα από άλλες ράτσες γατών, ενώ οι Scottish Folds είναι πιο επιρρεπείς σε αρθρίτιδα, βαλβιδοπάθεια και American Shorthair τείνουν να αναπτύξουν μυοκαρδιοπάθεια περισσότερο από άλλες ράτσες γατών. , σημείωσε η Λευκή Βίβλος.

Όσον αφορά τα σκυλιά, αναλύθηκαν δεδομένα για 30 δημοφιλείς ράτσες και το Toy Poodle ήρθε ξανά πρώτο ως η πιο δημοφιλής ράτσα για 14 συνεχόμενα χρόνια. Το “Mix dog” αναμένεται να παραμείνει ως η δεύτερη αγαπημένη ράτσα φέτος και περιλαμβάνει το “Marupu” (μίξη μαλτέζικου και παιχνιδιού κανίς), “Chiwax” (μίξη Chihuahua και μίνι Dachshund) και “Dappu” (μίγμα από Μινιατούρα Dachshund και Toy Poodle).

Η εταιρεία δημοσιεύει τη Λευκή Βίβλο για τα Κατοικιακά Ζώα για περισσότερα από 10 χρόνια για την πρόληψη ασθενειών και θανάτων. Αναλύοντας τα χαρακτηριστικά (φυλή, ηλικία, φύλο, κ.λπ.) και τις συνθήκες υγείας (τραυματισμοί και ασθένειες περισσότερων από 4 εκατομμυρίων ασφαλιστικών αξιώσεων ετησίως) των ζώων που έχουν συμβληθεί από την Anicom Insurance, μπορούν να δημιουργήσουν μεγάλα δεδομένα για να καθοδηγήσουν την έρευνά τους και ανάπτυξη τροφών για ζώα συντροφιάς και αγαθών και υπηρεσιών που σχετίζονται με κατοικίδια.

Κατά κάποιο τρόπο, τα ασφαλιστικά δεδομένα δίνουν στα ζώα μια φωνή σχετικά με τις ανάγκες υγείας τους, είπε η εταιρεία.

Η Alma Buelva είναι δημοσιογράφος από τις Φιλιππίνες. Όταν δεν γράφει για τις επιχειρήσεις και την τεχνολογία, αφιερώνει το χρόνο της στη φροντίδα των ζώων και στο να γράφει για αυτά επίσης.

Σχετικά με τον Συγγραφέα

admin