ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΤΡΟΦΗ ΣΚΥΛΙΩΝ

Το Petfood Forum 2023 προσφέρει πληροφορίες για τους καταναλωτές τροφών για κατοικίδια

Γραμμένο από admin

Η κατανόηση του καταναλωτή σας είναι σημαντική για κάθε κλάδο, ειδικά στις τροφές για κατοικίδια. Καθώς οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων έχουν μεγαλύτερη συνείδηση ​​σχετικά με το τι ταΐζουν τους συντρόφους τους, οι εταιρείες πρέπει να διασφαλίσουν ότι παρακολουθούν τις επιθυμίες και τις ανάγκες των καταναλωτών. Το Petfood Forum 2023 θα επικεντρωθεί στην ανταλλαγή αυτής της γνώσης για να βοηθήσει τις εταιρείες και τις επωνυμίες να προβλέψουν τη συμπεριφορά και τις ανάγκες των καταναλωτών.

Προγραμματισμένο για τις 1-3 Μαΐου στο Συνεδριακό Κέντρο του Κάνσας Σίτι στο Κάνσας Σίτι του Μιζούρι, το Petfood Forum 2023 θα ξεκινήσει το συνέδριό του με μια εναρκτήρια ομιλία στις 2 Μαΐου από τον Ντέιβιντ Άλισον. Η Allison, ιδρυτής του Valuegraphics Project, θα μοιραστεί κοινές βασικές αξίες των ιδιοκτητών κατοικίδιων ζώων, με βάση αποκλειστικές έρευνες που διενεργήθηκαν για το Petfood Forum. Στις απογευματινές ταυτόχρονες διαδρομές, οι ειδικοί θα μοιραστούν γνώσεις σχετικά με τις αντιλήψεις των ιδιοκτητών κατοικίδιων ζώων, τα συστατικά των τροφών για κατοικίδια, τις έννοιες της διατροφής, τις λύσεις εφοδιαστικής αλυσίδας και τον πληθωρισμό, τις ρυθμιστικές καινοτομίες και την ασφάλεια.

Στις 3 Μαΐου, η Mary Kelly θα ανοίξει μια συνεδρία με θέμα Futurenomics: Μετατροπή της κρίσης σε σαφήνεια για την ομάδα και τον οργανισμό σας. Η Kelly είναι μια διεθνώς αναγνωρισμένη οικονομολόγος, συγγραφέας και ομιλήτρια που μοιράζεται την άποψή της για τη δημιουργία ισχυρής ηγεσίας, παραγωγικότητας και επικοινωνίας. Μιλώντας για θέματα που επηρεάζουν την οικονομία και τις επιχειρήσεις τροφών για κατοικίδια, θα δώσει λύσεις για να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να κατανοήσουν πώς να οδηγούν καλύτερα τις ομάδες σε δύσκολες καταστάσεις.

Έρευνα σπουδαστών για τροφές για κατοικίδια, Tech Talks και πολλά άλλα

Οι συμμετέχοντες μπορούν να δικτυωθούν και να συνδεθούν με άλλους επαγγελματίες του κλάδου, να δουν τι έρευνα διεξάγουν οι φοιτητές σε ακαδημαϊκά προγράμματα τροφών για κατοικίδια και να μάθουν από τους προμηθευτές Tech Talks. Ο David Sprinkle θα ολοκληρώσει το συνέδριο με ένα πάνελ συζήτησης Q&A που επικεντρώνεται στο τι θα ακολουθήσει για τη βιομηχανία τροφών για κατοικίδια. Το Sprinkle θα κοινοποιήσει επίσης πρόσφατα δεδομένα και τάσεις Packaged Facts.

Απαραίτητα προϊόντα τροφής για κατοικίδια: Βαθιά βουτιά σε εναλλακτικές τροφές για κατοικίδια

Οδηγώντας στο Petfood Forum την 1η Μαΐου, το Petfood Essentials εστιάζει σε ένα σχετικά μικρό, αλλά αυξανόμενο μέρος της αγοράς, εναλλακτικές μορφές – τροφές για κατοικίδια που είναι ωμές, φρέσκες, λυοφιλοποιημένες, αποξηραμένες στον αέρα, ψημένες, μαγειρεμένες απαλά ή παρόμοιες. Οι παρευρισκόμενοι μπορούν να μάθουν από ειδικούς για τα μοναδικά οφέλη και τις προκλήσεις της παραγωγής και της εμπορίας εναλλακτικών τροφών για κατοικίδια σε βασικούς τομείς όπως η διατροφή, η επεξεργασία, η συσκευασία, η διανομή, η ασφάλεια λιανικής και οι δοκιμές. Οι συμμετέχοντες θα δοκιμάσουν τις γνώσεις τους κατά τη διάρκεια διαδραστικών ομαδικών ασκήσεων και φιλικού διαγωνισμού.

Σχετικά με τον Συγγραφέα

admin