ΔΑΓΚΩΜΑ & ΓΚΡΥΓΜΑ

Το Best Friends Animal Society’s Strut Your Mutt επιστρέφει στο Λος Άντζελες στις 22 Οκτωβρίου

Γραμμένο από admin

Ανεβείτε, βγείτε έξω και σώστε ζωές

22 Οκτωβρίου 2022 (Λος Άντζελες, Καλιφόρνια) — Η ετήσια βόλτα με σκύλους του Best Friends Animal Society, Strut Your Mutt, θα επιστρέψει στο Λος Άντζελες ως προσωπική εκδήλωση για πρώτη φορά μετά την πανδημία. Η εκδήλωση φέρνει σε επαφή κοινότητες για να συγκεντρώσουν χρήματα για να σώσουν τις ζωές άστεγων κατοικίδιων ζώων, σε μια προσπάθεια να βοηθήσει τη χώρα να μην σκοτωθεί μέχρι το 2025.

Οι συμμετέχοντες του Strut Your Mutt μπορούν να επιλέξουν να υποστηρίξουν και να συγκεντρώσουν κεφάλαια για τους Καλύτερους Φίλους ή τον αγαπημένο τους τοπικό οργανισμό που συμμετέχει στην καλή διαβίωση των ζώων. Οι προσπάθειες συγκέντρωσης κεφαλαίων θα γιορταστούν με μια ομαδική βόλτα με σκύλους στις 22 Οκτωβρίου στο Warner Center Park στο Woodland Hills της Καλιφόρνια, όπου συμμετέχοντες με τετράποδα και δίποδα κάθε ηλικίας μπορούν να απολαύσουν μια βόλτα για να σώσουν ζωές. Ο φετινός στόχος συγκέντρωσης κεφαλαίων για το Λος Άντζελες είναι 350.000 $.

Οι κωμικοί και συνεργάτες από την Καλιφόρνια, Galina Rivera και Julia Austin, θα βρίσκονται στο χώρο για να εμπνεύσουν τους συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια της δίωρης βόλτας από τις 9:00 π.μ. έως τις 11 π.μ. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν για το Best Kisser, Best Costume Οι διαγωνισμοί και το Best Trick και οι νικητές θα ξεφύγουν με το swag των Best Friends.

Το Best Friends Strut Your Mutt στο Λος Άντζελες περιλαμβάνει τοπικές οργανώσεις ζώων που συγκεντρώνουν σημαντικά κεφάλαια που απαιτούνται για να σώσουν τη ζωή περισσότερων κατοικίδιων ζώων που τους φροντίζουν. Οι περιπατητές μπορούν να εγγραφούν ως άτομα ή μέλη μιας ομάδας. Η εγγραφή είναι $20 και περιλαμβάνει ένα T-shirt. Η εκδήλωση δεν περιορίζεται στους λάτρεις των σκύλων. Πολλές οργανώσεις γατών έχουν επίσης ωφεληθεί από το να είναι μέρος του Strut Your Mutt. Για πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τις συμμετέχουσες ομάδες διάσωσης και καταφύγια, ευκαιρίες συγκέντρωσης χρημάτων, πληροφορίες πεζοπορίας και άλλα, επισκεφθείτε το strutyourmutt.org.

Το Best Friends βοηθάει τοπικές ομάδες διάσωσης ζώων και καταφύγια για περισσότερα από 26 χρόνια για να συγκεντρώσουν κεφάλαια για το έργο τους που σώζουν ναυαγοσωστικά μέσα από τις βόλτες του Strut Your Mutt σε όλη τη χώρα. Σε εθνικό επίπεδο, ο στόχος συγκέντρωσης κεφαλαίων για το Strut Your Mutt 2022 είναι 1,3 εκατομμύρια δολάρια.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς των Best Friends ACANA, την επίσημη πιστωτική κάρτα Best Friends (σε συνεργασία με την Credit One Bank), Free People, Lagunitas, Limavady, SpeedQueen, Wahl και Aetna που συμβάλλουν στο να γίνει το Strut Your Mutt μια τεράστια σωτήρια επιτυχία.

Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: bestfriendsla.org. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το να γίνετε εθελοντής, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://bestfriends.org/strut-your-mutt/volunteer

Σχετικά με το Best Friends Animal Society

Σχετικά με το Best Friends Animal Society Το Best Friends Animal Society είναι μια κορυφαία οργάνωση για την προστασία των ζώων που εργάζεται για τον τερματισμό της θανάτωσης σκύλων και γατών στα καταφύγια της Αμερικής έως το 2025. Ιδρύθηκε το 1984, το Best Friends είναι πρωτοπόρος στο κίνημα μη θανατώσεως και έχει βοηθήσει στη μείωση του Ο αριθμός των ζώων που θανατώνονται σε καταφύγια από περίπου 17 εκατομμύρια ετησίως σε περίπου 355.000. Το Best Friends εκτελεί προγράμματα διάσωσης σε όλη τη χώρα, καθώς και το μεγαλύτερο καταφύγιο ζώων που δεν θα σκοτωθούν. Σε συνεργασία με ένα δίκτυο περισσότερων από 3.800 εταίρων για την καλή διαβίωση των ζώων και καταφύγια και μέλη της κοινότητας σε εθνικό επίπεδο, το Best Friends εργάζεται για να σώσει τους όλους®. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το bestfriends.org και ελέγξτε το Strut Your Mutt Promo Video.

Σχετικά με τον Συγγραφέα

admin