ΔΑΓΚΩΜΑ & ΓΚΡΥΓΜΑ

Το Animal Behavior College ανακοινώνει την «Υποτροφία του Προγράμματος The Betty White Memorial Zookeeper Assistant»

Γραμμένο από admin

Χρόνια πολλά Betty White!

Με τη θλιβερή είδηση ​​του θανάτου της Betty White στις 31 Δεκεμβρίου 2021, το Animal Behavior College, θεώρησε ότι θα ήταν καταλληλότερο να αφιερωθεί μια υποτροφία στη μνήμη της. Η White αφιέρωσε τη ζωή της για να βοηθάει τα ζώα που έχουν ανάγκη. Ενώ ήταν εξαιρετικά παθιασμένη με τις γάτες και τους σκύλους, συνέβαλε επίσης στην ευεξία των εξωτικών ζώων παντού. Σε φόρο τιμής στην κυρία White και την αστείρευτη αφοσίωσή της στα κατοικίδια, τόσο οικιακά όσο και εξωτικά, το Animal Behavior College είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη 2η ετήσια υποτροφία του προγράμματος The Betty White Memorial Zookeeper Assistant.

Κατά τη διάρκεια των ετών, η Betty White συνεργάστηκε με πολλές φιλοζωικές οργανώσεις, συμπεριλαμβανομένων των Los Angeles Zoo Commission, The Morris Animal Foundation, African Wildlife Foundation και Actors and Others for Animals. Ήταν μέλος του Greater Zoo Association του Λος Άντζελες από το 1974 και υπηρέτησε στην ένωση ως Επίτροπος ζωολογικού κήπου για οκτώ χρόνια. Έλαβε πολλές διακρίσεις για τα επιτεύγματά της στη βοήθεια των ζώων. Το 1987, η Betty White τιμήθηκε με το Humane Award από την Αμερικανική Κτηνιατρική Ιατρική Ένωση για το φιλανθρωπικό της έργο με τα ζώα. Η Betty White χρηματοδότησε τη μετεγκατάσταση ενυδρίδων και πιγκουίνων από το Audubon Aquarium στη Νέα Ορλεάνη στο Monterey Bay Aquarium. Αμέσως μετά, ξεκίνησε το Betty White Wildlife Rapid Response Fund μετά την πετρελαιοκηλίδα του Deepwater Horizon. Αυτό βοήθησε τους επιστήμονες να κατανοήσουν καλύτερα την επίδραση της διαρροής στη θαλάσσια ζωή.

Λόγω της συνεισφοράς της και των ατελείωτων προσπαθειών της να βελτιώσει την ευημερία των ζώων παντού, και ως φόρο τιμής στα γενέθλια της Betty White στις 17 Ιανουαρίου, το ABC προσφέρει μια υποτροφία στο όνομά της. Υποτροφία Προγράμματος The Betty White Memorial Zookeeper Assistant Program. Η υποτροφία του Προγράμματος Βοηθού Ζωοφύλακα της Betty White Memorial, αξίας 1.995 $ (USD), θα απονέμεται σε 1 επιλεγμένο υποψήφιο κάθε χρόνο από το Animal Behavior College. Για να υποβάλουν αίτηση για την υποτροφία, όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να πληρούν τις απαιτήσεις εγγραφής των φοιτητών μας, όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις της υποτροφίας (αναφέρονται παρακάτω) και να υποβάλουν ένα δοκίμιο 300–500 λέξεων.

Στην υποβολή του δοκιμίου σας, οι υποψήφιοι πρέπει να μας πουν γιατί είστε παθιασμένοι με τα εξωτικά ζώα, τι σας έκανε να ενδιαφέρεστε να εργαστείτε σε ζωολογικούς κήπους και πώς μπορείτε να κάνετε τη διαφορά με την Πιστοποίηση Zookeeper Assistant από το ABC. Η υποβολή όλων των δοκιμίων πρέπει να γίνει μέχρι την προθεσμία της 31ης Μαρτίου 2023 μέσω email στο [email protected]

Αυτή η υποτροφία θα δώσει στον επιλεγμένο μελλοντικό φοιτητή την ευκαιρία να κυνηγήσει το πάθος του κάνοντας τη διαφορά στη ζωή των ζώων. Η εργασία ως Πιστοποιημένος Βοηθός Zookeeper σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε τη διαφορά κάθε μέρα. Το πρόγραμμα σπουδών μας αποτελείται από 10 στάδια που καλύπτουν μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων που είναι απαραίτητα για έναν βοηθό ζωοφύλακα, συμπεριλαμβανομένης της βιολογίας του ζωολογικού κήπου, των απαιτήσεων του ζωοφύλακα, της κτηνοτροφίας, της συμπεριφοράς των ζώων, της στέγασης των ζώων, της τήρησης αρχείων, της ασφάλειας και πολλά άλλα. Κάντε αίτηση για την υποτροφία σήμερα και ξεκινήστε το δικό σας μονοπάτι για να βοηθήσετε τα ζώα και να “γίνετε περισσότερο σαν την Betty”.

Υποτροφία Betty White Memorial Zookeeper Assistant
Απαιτήσεις για τους αιτούντες

Το βραβείο υποτροφίας αφορά μόνο το Πρόγραμμα Zookeeper Assistant (αξίας 1.995 $ ΗΠΑ, δεν μπορεί να ανταλλάσσεται με αξία σε μετρητά) συμπεριλαμβανομένων των διδάκτρων και των υλικών.

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι 18 ετών και άνω για να συμμετάσχουν. Απαιτείται Απολυτήριο Λυκείου ή ισοδύναμο τόσο για την αίτηση υποτροφίας όσο και για την εγγραφή στο σχολείο. Ο μαθητής πρέπει να πληροί τις φυσικές απαιτήσεις που περιγράφονται στη συμφωνία εγγραφής στο Πρόγραμμα Zookeeper Assistant του ABC. Η εγγραφή φοιτητή στο Πρόγραμμα Zookeeper Assistant απαιτείται κατά την αποδοχή της υποτροφίας.

Το δοκίμιο 300-500 λέξεων θα πρέπει να περιλαμβάνει το πλήρες όνομά σας, τον αριθμό τηλεφώνου και το email σας στο επάνω μέρος ενός εγγράφου Microsoft Word. Η υποβολή του δοκιμίου πρέπει να σταλεί ως συνημμένο μέσω email στη διεύθυνση [email protected] από τον καταληκτική ημερομηνία 31 Μαρτίου 2023 προκειμένου να προκριθεί. Το Animal Behavior College θα διαβάσει και θα εξετάσει όλα τα δοκίμια που υποβλήθηκαν και θα επιλέξει τον νικητή διαγωνιζόμενο με βάση το πιο συναρπαστικό δοκίμιο που θα υποβληθεί μέχρι την ημερομηνία λήξης. Ο αποδέκτης της υποτροφίας θα επιλεγεί και θα ανακοινωθεί το αργότερο 31 Μαΐου 2023.

Δείτε τους ακόλουθους Όρους και Προϋποθέσεις Υποτροφίας:
Όροι και Προϋποθέσεις Υποτροφιών

Αυτό το έγγραφο περιγράφει τους Όρους και τις Προϋποθέσεις για όλες τις υποτροφίες, τις υποτροφίες και τα βραβεία, που διαχειρίζεται το Animal Behavior College. Όλες οι υποτροφίες, οι υποτροφίες και τα βραβεία θα αναφέρονται ως «υποτροφίες» στο παρόν. Υποβάλλοντας μια αίτηση για την υποτροφία μας, συμφωνείτε με αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις. Πρέπει να διαβάσετε αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις στο σύνολό τους προτού αποδεχτείτε την προσφορά υποτροφίας σας. Όταν αποδέχεστε την υποτροφία σας, συμφωνείτε και αποδέχεστε αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις και συμφωνείτε με τις απαιτήσεις και τις προϋποθέσεις της υποτροφίας σας.

Οι φοιτητές που λαμβάνουν υποτροφία μπορεί επίσης να ζητηθεί να υπογράψουν μια ατομική συμφωνία υποτροφίας ή/και εγγραφής. Οι μαθητές πρέπει να πληρούν όλες τις προϋποθέσεις όπως περιγράφονται στη συμφωνία.

Όλη η αλληλογραφία μεταξύ του αιτούντος και του Animal Behavior College θα γίνεται κυρίως μέσω email, με δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας, με βάση την απόφαση του Animal Behavior College.

Ενδέχεται να ζητηθεί από κάθε επιτυχόντα υποψήφιο να αποδείξει ότι πληροί τις προϋποθέσεις για να εγγραφεί στα προγράμματά μας.
Όλοι οι φοιτητές στους οποίους προσφέρονται υποτροφίες θα λάβουν ένα επίσημο email «προσφοράς» που θα προσφέρει την υποτροφία και πρέπει να απαντήσουν είτε αποδεχόμενοι είτε απορρίπτοντας αυτήν την προσφορά εντός 14 ημερών από την παραλαβή. Η μη απάντηση εντός αυτής της περιόδου των 14 ημερών μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την απόσυρση και την εκ νέου ανάθεση της προσφοράς υποτροφίας. Πρέπει να αποδεχτείτε την προσφορά της υποτροφίας σας μέχρι την ημερομηνία λήξης, σύμφωνα με τις οδηγίες στο email της προσφοράς σας, για να δικαιούστε να λάβετε την υποτροφία.

Η συνολική αξία της προσφερόμενης υποτροφίας θα περιγραφεί στο επίσημο email της προσφοράς. Τα κεφάλαια της υποτροφίας θα εφαρμοστούν απευθείας στον λογαριασμό φοιτητικών διδάκτρων σας στο ABC. Δεν θα σταλούν χρήματα από την ABC απευθείας στον επιλεγμένο υποψήφιο.

Ενδέχεται να μην επιτρέπεται να κατέχετε περισσότερες από μία υποτροφίες.

Το Animal Behavior College δεν είναι υπεύθυνο και δεν μπορεί να σας παρέχει οικονομικές συμβουλές για φορολογικά θέματα.

Οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ είναι μόνο γενικού χαρακτήρα και δεν λαμβάνουν υπόψη τις ατομικές οικονομικές σας συνθήκες.

Η παροχή ψευδών ή παραπλανητικών πληροφοριών είναι αδίκημα. Εάν το Animal Behavior College γνωρίζει ή έχει λόγους να πιστεύει ότι έχετε παράσχει ψευδείς ή παραπλανητικές πληροφορίες, το Animal Behavior College μπορεί να επανεκτιμήσει το δικαίωμά σας για την υποτροφία.

Το Animal Behavior College διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει το πρόγραμμα Υποτροφιών ανά πάσα στιγμή. Σε περίπτωση που δεν μπορέσετε να ολοκληρώσετε το μάθημα στο επιτρεπόμενο χρονικό πλαίσιο, το Animal Behavior College διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει το πρόγραμμα Υποτροφιών λόγω αποτυχίας ολοκλήρωσης. Το Animal Behavior College διατηρεί το δικαίωμα να μοιραστεί την αίτησή σας με οποιεσδήποτε θυγατρικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών στοιχείων, όπως η διεύθυνση email σας.

Εάν ο αιτών έχει παράπονα ή παράπονα, μπορείτε να υποβάλετε παράπονα σχετικά με την αίτηση και ή διοικητικά θέματα στη διεύθυνση: [email protected] .

Εάν πιστεύετε ότι το παράπονο δεν αντιμετωπίστηκε με ικανοποιητικό τρόπο, μπορείτε να υποβάλετε γραπτό παράπονο στη διεύθυνση:
Animal Behavior College
27509 Avenue Hopkins
Πρώτος όροφος
Valencia, CA 91355-391

Σχετικά με τον Συγγραφέα

admin