ΔΑΓΚΩΜΑ & ΓΚΡΥΓΜΑ

Το Animal Behavior College ανακοινώνει την έναρξη του νέου προγράμματος εκπαίδευσης σκύλων υπηρεσίας

Γραμμένο από admin

Η εγγραφή για το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Σκύλων Υπηρεσίας ανοίγει στις October 1αγ!

Βαλένθια, Καλιφόρνια – Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022 Στην ιστοσελίδα τους, τις σελίδες Facebook, Instagram, Tik Tok και Twitter, το Animal Behavior College ανακοίνωσε την έναρξη του νέου τους προγράμματος, το Service Dog Trainer Program.

Ως επαγγελματική σχολή που ειδικεύεται σε πιστοποιήσεις και σταδιοδρομία στη βιομηχανία ζώων, το Animal Behavior College (ABC) βοηθά τους φιλόζωους να ακολουθήσουν καριέρα ζώων για σχεδόν 25 χρόνια. Το ABC πρόσφερε στο παρελθόν έξι προγράμματα πιστοποίησης σταδιοδρομίας ζώων: Πρόγραμμα Εκπαιδευτών Σκύλων, Πρόγραμμα Εκπαιδευτών Γάτας, Πρόγραμμα Βοηθών Κτηνιάτρων, Πρόγραμμα Συντήρησης Ζώων, Πρόγραμμα Συντήρησης Ενυδρείου και Πρόγραμμα Βοηθού Ζωοφύλακα.

Με την προσθήκη του έβδομου προγράμματος σταδιοδρομίας σε ζώα, Πρόγραμμα Εκπαιδευτών Σέρβις Σκύλων της ABC, το ABC θα επεκταθεί σε ένα απαιτούμενο πεδίο συμπεριφοράς των ζώων. Τον Φεβρουάριο του 2022, η Kaiser Health News (KHN) ανέφερε εκθετική αύξηση στη ζήτηση σκύλων υπηρεσίας. «Η ζήτηση για σκύλους υπηρεσίας έχει εκτιναχθεί τα τελευταία χρόνια, καθώς οι σκύλοι έχουν αποδειχθεί ικανοί στο να βοηθούν παιδιά και ενήλικες με αυξανόμενο φάσμα αναπηριών», δήλωσε ο KHN. Με 61 εκατομμύρια ανθρώπους που ζουν με αναπηρίες στις ΗΠΑ και μόνο περίπου 500.000 ενεργούς σκύλους υπηρεσίας, το πεδίο είναι ανοιχτό για ανάπτυξη. Επιπλέον, το Γραφείο Στατιστικών Εργασίας των ΗΠΑ προβλέπει ότι η συνολική απασχόληση των εργαζομένων στη φροντίδα και την παροχή υπηρεσιών ζώων θα αυξηθεί κατά 33% από το 2020 έως το 2030, πολύ ταχύτερα από το μέσο όρο 8% για όλα τα επαγγέλματα.1 Αυτή η αύξηση της απασχόλησης θα μπορούσε να δημιουργήσει εξαιρετικές ευκαιρίες απασχόλησης για όσους έχουν εμπειρία εκπαίδευσης σκύλων υπηρεσίας. Για όσους ενδιαφέρονται για τον τομέα, αυτή είναι η ευκαιρία σας να εισέλθετε σε αυτό το συναρπαστικό και συναρπαστικό πεδίο.

Το Πρόγραμμα Εκπαιδευτών Σκύλων Service του ABC αποτελείται από 9 στάδια σε βάθος και ολόκληρο το μάθημα διαρκεί περίπου 8 μήνες για να ολοκληρωθεί. Το πρόγραμμα καλύπτει ζωτικής σημασίας πληροφορίες, όπως επιλογή σκύλου υπηρεσίας, εκπαίδευση υπακοής και ελιγμών, βάση εργασιών για σκύλους υπηρεσίας, αλυσίδες συμπεριφοράς και συνθήματα, πώς να χτίσετε την καριέρα σας και πολλά άλλα. Οι σπουδαστές του προγράμματος θα μάθουν από ένα πρόγραμμα σπουδών που συντίθεται από Service Dog Training Professionals. Επαγγελματίες όπως το Anneliese Staff που έχει εκπαιδεύσει σκύλους υπηρεσίας και έχει διδάξει τους πελάτες να εκπαιδεύουν τους σκύλους υπηρεσίας τους από το 2004. Η Pam Barker, DVM, που απέκτησε το διδακτορικό της στην Κτηνιατρική από το Πανεπιστήμιο της Πολιτείας της Ουάσινγκτον και έχει μεγάλη εμπειρία στην εκπαίδευση σκύλων υπηρεσίας, και η Sara Carson, η οποία επί του παρόντος εκπαιδεύει σκύλους υπηρεσίας για βετεράνους με ειδικές ανάγκες και είναι ο συγγραφέας του βιβλίου διδασκαλίας Σούπερ κόλπα για σκύλους.

«Η ABC ήθελε να δημιουργήσει ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης σκύλων υπηρεσίας που δημιουργήθηκε από εκπαιδευτές σκύλων υπηρεσίας με σχετική εμπειρία στον πραγματικό κόσμο. Ανυπομονούμε να βοηθήσουμε τους εκπαιδευτές σκύλων που θέλουν να ανεβάσουν τις δεξιότητές τους στο επόμενο επίπεδο ή να αλλάξουν την καριέρα τους δουλεύοντας με σκύλους υπηρεσίας και με ανθρώπους που τους αγαπούν και τους χρειάζονται για να εμπλουτίσουν τη ζωή τους», δήλωσε η Debbie Kendrick, Αντιπρόεδρος του ABC. «Αυτό το πρόγραμμα έχει δημιουργηθεί χρόνια και είναι ένα έργο αληθινό πάθος για μένα. Ήταν προνόμιο να συνεργαστώ με τους συγγραφείς και τους ειδικούς που συνέβαλαν στη δημιουργία αυτού του προγράμματος. Αυτά τα άτομα υποδεικνύουν το απόφθεγμα «Μόνο μια ζωή που ζούμε για τους άλλους είναι μια ζωή που αξίζει τον κόπο». Είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε μέρος της κοινότητας των σκύλων υπηρεσίας.»

Με την ολοκλήρωση του Προγράμματος Εκπαιδευτών Σέρβις Σκύλων της ABC, οι απόφοιτοι θα γίνουν Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Σέρβις Σκύλων (ABCSDT). Οι απόφοιτοι θα έχουν επίσης την ευκαιρία να ενταχθούν στο ABC Dog Trainer Alumni Group. Η εκπαίδευση σκύλων υπηρεσίας είναι μια βιώσιμη καριέρα. Ανάλογα με το πού ζείτε, οι εκπαιδευτές μπορούν να κερδίζουν κατά μέσο όρο 30.000 $ έως 50.000 $ το χρόνο. Το πιο σημαντικό, το να γίνετε εκπαιδευτής σκύλων υπηρεσίας θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε την εμπειρία σας για να δώσετε σε έναν καταρτισμένο σκύλο ένα σπίτι για τη ζωή και να βελτιώσετε ή ακόμα και να σώσετε τη ζωή ενός ατόμου.

Φροντίστε να σημειώσετε τα ημερολόγιά σας για την έναρξη εγγραφής στο Πρόγραμμα Εκπαιδευτών Σκύλων της ABC την 1η Οκτωβρίου 2022. Το Animal Behavior College ανυπομονεί να συναντήσει τους μελλοντικούς μαθητές του και να τους βοηθήσει να προωθήσουν τη σταδιοδρομία τους δουλεύοντας με ζώα.

Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για το Animal Behavior College και τις προσφορές του προγράμματος, μεταβείτε στο www.animalbehaviorcollege.comτο επίσημο ABC Facebook, ABC Instagram, ABC Tik Tokή ABC Twitter προφίλ ή επικοινωνήστε μαζί τους στο 800-795-3294.

Πηγές: 1. https://www.bls.gov/ooh/personal-care-and-service/animal-care-and-service-workers.htm

Σχετικά με τον Συγγραφέα

admin