ΔΑΓΚΩΜΑ & ΓΚΡΥΓΜΑ

Το Animal Behavior College ανακοινώνει εκπτώσεις για τον πληθωρισμό Μαρτίου

Γραμμένο από admin

Προγράμματα πιστοποίησης σταδιοδρομίας ζώων με μεγάλη έκπτωση

Αν είστε όπως πολλοί Αμερικανοί, μπορεί να δυσκολεύεστε αυτή τη στιγμή, να σταθμίζετε επιλογές σταδιοδρομίας, να ανησυχείτε για τα οικονομικά, να αναρωτιέστε αν θα προλάβετε ποτέ.

Μέχρι στιγμής δεν είναι πλέον είδηση ​​ότι ο πληθωρισμός πλήττει όλους σκληρά. Οι υψηλότερες τιμές σημαίνουν ότι το δολάριο σας δεν εκτείνεται όσο παλιά. Το κόστος διατροφής και στέγασης αυξάνεται, όπως και οι τιμές των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, της βενζίνης και των υπηρεσιών κοινής ωφέλειας. Οι τιμές σε όλα ανεβαίνουν.

Αν και ο πληθωρισμός κορυφώθηκε το περασμένο καλοκαίρι σε πάνω από 9%, ο σημερινός ρυθμός του 6,41% είναι σχεδόν διπλάσιος από τον μακροπρόθεσμο μέσο πληθωρισμό του 3,28%. Σύμφωνα με το CNBC, τον Οκτώβριο τα νοικοκυριά των ΗΠΑ ξόδευαν κατά μέσο όρο 433 δολάρια περισσότερα το μήνα από τον προηγούμενο Οκτώβριο. Παράλληλα, ο πραγματικός μέσος ωρομίσθιος έχει μειωθεί κατά 0,7%.

Για τον μέσο άνθρωπο, όλα αυτά τα στοιχεία αθροίζονται σε ένα πράγμα: γίνεται όλο και πιο δύσκολο να τα βγάλεις πέρα. Καμία από τις οικονομικές ειδήσεις δεν φαίνεται να είναι ενθαρρυντική. Θα μπορούσε πραγματικά να είναι μια καλή στιγμή για να αλλάξετε καριέρα;

Υπέροχα νέα για τους λάτρεις των ζώων

Στο Animal Behavior College, πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει ποτέ κακή στιγμή για να κυνηγήσετε τα όνειρά σας, οπότε αν θέλετε να ξεκινήσετε μια δουλειά με ζώα, εδώ είναι μερικά θετικά νέα: Το Animal Behavior College θέλει να σας βοηθήσει να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα στο εν μέσω αυτών των προβληματικών οικονομικών συγκυριών. Προκειμένου να κάνουμε την πιστοποίηση σταδιοδρομίας πιο προσιτή, κατά τη διάρκεια του Μαρτίου προσφέρουμε έκπτωση διδάκτρων, μειώνοντας το κόστος καθενός από τα βασικά μας προγράμματα πιστοποίησης κατά εκατοντάδες δολάρια.

Ως η μεγαλύτερη σχολή σταδιοδρομίας κατοικίδιων ζώων στη Βόρεια Αμερική, το ABC εκπαιδεύει μαθητές να συνεχίσουν τις σπουδαίες σταδιοδρομίες των ζώων από το 1998. Εάν έχετε πάθος για τα ζώα, θα θέλαμε να παίξουμε έναν ρόλο βοηθώντας σας να βρείτε τη δουλειά της ζωής σας.

Οι άνθρωποι που αναζητούν εργασία για ζώα έχουν καλές προοπτικές

Θέλετε περισσότερα καλά νέα; Δεν θα μπορούσατε να επιλέξετε καλύτερη στιγμή για να μπείτε σε έναν τομέα που σχετίζεται με τα ζώα! Η βιομηχανία κατοικίδιων ζώων εκρήγνυται απόλυτα. Το 2020, οι δαπάνες για κατοικίδια στις ΗΠΑ ξεπέρασαν τα 100 δισεκατομμύρια δολάρια και τώρα έχουν ξεπεράσει τα 120 δισεκατομμύρια δολάρια. Εκτός από τις τροφές για κατοικίδια, τα κρεβάτια, τα παιχνίδια και άλλα προϊόντα, οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων δαπανούν για υπηρεσίες.

Γνωρίζατε ότι περισσότερα από 69 εκατομμύρια νοικοκυριά στις ΗΠΑ έχουν σκύλο κατοικίδιων ζώων και 45,3 εκατομμύρια νοικοκυριά έχουν γάτες;¹ Αυτό ισοδυναμεί με ευκαιρίες! Γονείς σκύλων και γατών, αναζητήστε εκπαιδευτές υπακοής και καλλωπιστές για τις γάτες και τους σκύλους τους. Όχι μόνο αυτοί οι αριθμοί οδηγούν σε ευκαιρίες για εκπαιδευτές σκύλων και γατών, αλλά διατηρούν επίσης ισχυρή την κτηνιατρική αγορά, γι’ αυτό τα ιατρεία κτηνιάτρων και τα νοσοκομεία ζώων έχουν διαρκώς αυξανόμενη ανάγκη για βοηθούς κτηνιάτρων.

Μετά είναι τα ψάρια. Σχεδόν 140 εκατομμύρια ψάρια διατηρούνται από χομπίστες στις ΗΠΑ. Αυτό κάνει τα τροπικά ψάρια να είναι τα πιο δημοφιλή κατοικίδια στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι λάτρεις των Aquatics προσλαμβάνουν ενυδρεία για να βοηθήσουν στη δημιουργία, αποθήκευση και συντήρηση ενυδρείων.

Το Animal Behavior College προσφέρει πιστοποίηση σε όλες τις παραπάνω σταδιοδρομίες, συν ένα πρόγραμμα βοηθού φύλακα ζωολογικού κήπου και ένα πρόγραμμα εκπαιδευτή σκύλων υπηρεσίας. Αυτά τα διαδικτυακά μαθήματα σάς επιτρέπουν να παρακολουθείτε μαθήματα ανεξάρτητα από το πού μένετε. Πολλά προγράμματα ABC περιλαμβάνουν επίσης προγράμματα εξωτερικού ως μέρος του προγράμματος σπουδών, δίνοντας στους μαθητές την ευκαιρία να εξασκήσουν τις νέες τους δεξιότητες και να αποκτήσουν πολύτιμη πρακτική εμπειρία μαζί με έναν τοπικό μέντορα.

Εκπτώσεις στα δίδακτρα πιστοποίησης καριέρας ζώων

Για τους φοιτητές των ΗΠΑ που εγγράφονται τον Μάρτιο, η εξοικονόμηση διδάκτρων είναι σημαντική.

Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για εγγραφή

Επωφεληθείτε από την έκπτωση του ABC και καλέστε σήμερα. Ένας σύμβουλος εισδοχής είναι πάντα έτοιμος να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε. Καλέστε το 800-795-3294 και κάντε το πρώτο βήμα προς τη νέα σας καριέρα στα ζώα σήμερα!

¹Ιδιοκτησία κατοικίδιων-Στατιστικά στοιχεία

Σχετικά με τον Συγγραφέα

admin