ΔΑΓΚΩΜΑ & ΓΚΡΥΓΜΑ

Σχολείο Βοηθού Κτηνιάτρου κοντά σας – Όπου κι αν είστε

Γραμμένο από admin

Πού μπορώ να εκπαιδευτώ για να γίνω βοηθός κτηνιάτρου;

Εάν θέλετε να γίνετε βοηθός κτηνιάτρου, μπορεί να απογοητευτείτε αν θέλετε να παρακολουθήσετε ένα σχολείο κοντά σας. Οι πιθανότητες είναι καλές να μην ζείτε σε κοντινή απόσταση από ένα σχολείο που προσφέρει αυτοπροσώπως πιστοποίηση. Ωστόσο, μην αφήσετε αυτό να σας εμποδίσει να εκπληρώσετε το όνειρό σας να εργαστείτε με ζώα. Υπάρχει πραγματικά μια εξαιρετική σχολή βοηθού κτηνιάτρου κοντά σας – όπου κι αν βρίσκεστε, μπορείτε να ολοκληρώσετε την πιστοποίησή σας online!

Η διαδικτυακή πιστοποίηση βοηθού κτηνιάτρου είναι μια σταθερή επιλογή

Είτε ζείτε σε ένα μικρό σταυροδρόμι χωριουδάκι είτε σε μια τεράστια πόλη, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις εκπαιδευτικές ευκαιρίες στο διαδίκτυο. Προγράμματα όπως η πιστοποίηση βοηθού κτηνιάτρου προσφέρουν προσβασιμότητα και μεγάλη αξία. Εφόσον έχετε αξιόπιστη υπηρεσία Διαδικτύου, μπορείτε να λάβετε ποιοτική μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση. Επειδή τα μαθήματα ολοκληρώνονται διαδικτυακά, μπορείτε να εγγραφείτε και να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα ανά πάσα στιγμή.

Μεταξύ των πιο αναγνωρισμένων διαδικτυακών σχολών σταδιοδρομίας ζώων είναι το Animal Behavior College. Το ABC προσφέρει ένα από τα λίγα διαδικτυακά προγράμματα για βοηθούς κτηνιάτρους που έχει εγκριθεί από την Εθνική Ένωση Κτηνιατρικών Τεχνικών της Αμερικής (NAVTA). Μπορείτε να ολοκληρώσετε τα μαθήματα στην άνεση του σπιτιού σας και να είστε βέβαιοι ότι προετοιμάζεστε άριστα για μια ανταποδοτική καριέρα στη φροντίδα των ζώων.

Εκτός από τη μεγάλη προετοιμασία για μια σταδιοδρομία βοηθού κτηνιάτρου, το πρόγραμμα ABC δεν χρειάζεται χρόνια για να ολοκληρωθεί. Ένας μαθητής με κίνητρα μπορεί να πιστοποιηθεί μόνο σε 12 μήνες.

Αποκτήστε Πραγματική Παγκόσμια Εμπειρία Εργασίας με Ζώα

Ωστόσο, μπορεί να σκέφτεστε ότι ένα σχολείο από τούβλα και κονίαμα θα είχε τεράστιο πλεονέκτημα έναντι ενός διαδικτυακού σχολείου εάν σκοπεύετε να κάνετε καριέρα ως βοηθός κτηνιάτρου. Τελικά, ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης για μια καριέρα στην κτηνιατρική θα πρέπει να προσφέρει την ευκαιρία να εργαστείς με ζώα, σωστά; Η εμπειρία του πραγματικού κόσμου έχει σημασία! Ακριβώς για αυτόν τον λόγο, το Animal Behavior College ανέπτυξε το πρόγραμμα εξωστρέφειάς του, το οποίο αποτελεί μέρος του προγράμματος σπουδών του προγράμματος βοηθού κτηνιάτρου κάθε σπουδαστή.

Προκειμένου να γίνει η εξωστρέφεια πρακτική πραγματικότητα, η ABC έχει δημιουργήσει σχέσεις με κτηνιατρικά νοσοκομεία και κλινικές σε εθνικό επίπεδο. Επί του παρόντος, το σχολείο συνεργάζεται με περισσότερα από 4.000 κτηνιατρικά ιατρεία στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά. Ένα τέτοιο εκτεταμένο δίκτυο επαγγελματιών επιτρέπει στο ABC να παρέχει τοπική καθοδήγηση one-on-one για όλους τους μαθητές, ανεξάρτητα από το πού ζουν.

Προτού ξεκινήσει το εξωτερικό, ένας μαθητής πρέπει να ολοκληρώσει τα πρώτα εννέα στάδια του διαδικτυακού προγράμματος σπουδών. Μετά από αυτό, κάθε μαθητής συνδυάζεται με έναν επαγγελματία σε ένα κοντινό κτηνιατρείο. Το externship αποτελείται από 100 ώρες άμισθης (εθελοντικής) εργασιακής εμπειρίας κατά την οποία

οι μαθητές εξασκούν αυτό που έμαθαν στα μαθήματά τους. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εξωτερικής θητείας μπορούν να συμμετέχουν σε εργασίες που σχετίζονται με την κτηνιατρική, όπως χειρουργική επέμβαση, συγκράτηση ζώων, προετοιμασία αιθουσών εξετάσεων και εργαστηριακές διαδικασίες. Το επίπεδο συμμετοχής που έχει ένας μαθητής κατά τις ώρες εθελοντισμού του σχετίζεται άμεσα με την ικανότητα που επιδεικνύει ενώ βρίσκεται στο χώρο με τον μέντορά του. Επιπλέον, οι μαθητές λαμβάνουν πολύτιμη ανατροφοδότηση από επαγγελματίες κτηνιάτρους.

Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Σπουδών Βοηθών Κτηνιατρικών

Η φροντίδα της υγείας των ζώων απαιτεί ευρεία βάση γνώσεων. Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών ABC αποτελείται από:

 • Εθιμοτυπία γραφείου και νοσοκομειακές διαδικασίες
 • Συγκράτηση ζώων
 • Διαδικασίες αίθουσας εξετάσεων
 • Φαρμακευτική και Φαρμακολογία
 • Χειρουργική προετοιμασία και βοήθεια
 • Θηλασμός μικρών ζώων
 • Εργαστηριακές διαδικασίες
 • Ακτινολογία και υπερηχογραφική απεικόνιση
 • Κτίριο καριέρας
 • Εξωτερική απασχόληση (συμπεριλαμβανομένης της ΚΑΡΠΑ και Πρώτων Βοηθειών για κατοικίδια)
 • Τελική εξέταση και αποφοίτηση

Με ένα τόσο εκτεταμένο πρόγραμμα σπουδών σε συνδυασμό με την ανεκτίμητη εμπειρία του πραγματικού κόσμου, οι μαθητές του ABC μπορούν να είναι σίγουροι ότι έχουν τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να επιτύχουν στην επιλεγμένη σταδιοδρομία τους.

Οι βαθμοί ABC γνωρίζουν τα πράγματα τους!

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, οι απόφοιτοι αποκτούν πιστοποίηση ABC Veterinary Assistants (ABCVA). Αυτό το επίτευγμα μπορεί να κάνει έναν υποψήφιο για εργασία να ξεχωρίσει στους πιθανούς εργοδότες. Οι κτηνίατροι αναγνωρίζουν ότι ως πρόγραμμα εγκεκριμένο από τη NAVTA, το ABC παράγει πτυχιούχους που «γνωρίζουν τα πράγματά τους» και έχουν καλή κατανόηση του τι συνεπάγεται η εργασία.

Εάν σκέφτεστε σοβαρά να γίνετε βοηθός κτηνιάτρου, δεν το οφείλετε στον εαυτό σας να λάβετε την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση; Το Animal Behavior College διαπρέπει στην προετοιμασία των μαθητών να εργαστούν ως βοηθοί κτηνιάτρων καθώς και σε άλλες ανταποδοτικές σταδιοδρομίες ζώων, όπως βοήθεια σε φύλακα ζωολογικού κήπου, εκπαίδευση σκύλων υπηρεσίας και ενυδρείο.

Σχετικά με τον Συγγραφέα

admin