ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΚΥΛΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΚΥΛΩΝ ΑΡΧΑΡΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΡΟΦΗΣ ΣΚΥΛΙΩΝ ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Ο απόλυτος οδηγός σας για την εκπαίδευση σε κουτιά απορριμμάτων για σκύλους

Γραμμένο από admin

Είστε περίεργοι για την εκπαίδευση σε κουτιά απορριμμάτων για σκύλους και αναρωτιέστε αν είναι κάτι που θα λειτουργούσε για το κουτάβι σας; Ήμουν και εγώ! Αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισα να ερευνήσω διεξοδικά εάν η εκπαίδευση σε κουτιά απορριμμάτων είναι καλή ιδέα και πώς γίνεται. Οπότε, διαβάστε παρακάτω. σύντομα θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να αποφασίσετε αν είναι κατάλληλο για το κουτάβι σας.

Εκπαίδευση απορριμμάτων για σκύλους

Εκπαίδευση σε κουτιά απορριμμάτων για σκύλους: Θα λειτουργήσει για το κουτάβι ΣΑΣ;

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να καταλάβετε σχετικά με την εκπαίδευση σε κουτιά απορριμμάτων για σκύλους είναι ότι δεν είναι για όλους. Μερικοί σκύλοι/ιδιοκτήτες απλώς δεν θα έχουν επιτυχία με αυτό ή είναι ανίκανοι να το κάνουν, τελεία. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά σενάρια όπου αυτή η εκπαίδευση θα ήταν τέλεια.

Θα συζητήσω μερικά για να δω αν ανήκετε σε μία από αυτές τις κατηγορίες. Στη συνέχεια, θα γίνει σαφές εάν η εκπαίδευση σε κουτιά απορριμμάτων είναι κάτι που πρέπει να εξερευνήσετε με τον σκύλο σας. Έτσι, χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, ορίστε μια ματιά σε πολλές συμβατές περιστάσεις:

1. Διαμονή σε διαμερίσματα ανώτερου επιπέδου

Οι ιδιοκτήτες σκύλων σε πολυώροφα διαμερίσματα θα προσπαθήσουν τα πάντα για να ελαχιστοποιήσουν τον αριθμό των βόλτων ανά ημέρα. Ειλικρινά, δεν τους κατηγορώ, ειδικά αν δεν έχουν πρόσβαση σε ασανσέρ. Δεν μπορώ να φανταστώ να κατεβαίνω/ανεβαίνω 15+ σκάλες με τον σκύλο μου τρεις έως τέσσερις φορές την ημέρα.

Έτσι, η εκπαίδευση σε κουτιά απορριμμάτων γίνεται ένα πολύτιμο εργαλείο για την ελαχιστοποίηση αυτών των ταξιδιών. Δίνει στο κουτάβι σας μια θέση μέσα στο σπίτι σας για να γίνει γιογιό χωρίς συνέπειες. Επιπλέον, δεν θα κουραστείτε από το να ανεβείτε αυτές τις σκάλες πολλές φορές την ημέρα.

2. Ιδιοκτήτες που υποφέρουν από προβλήματα κινητικότητας

Μερικοί άνθρωποι δεν είναι έτοιμοι να κάνουν βόλτα με τα σκυλιά τους πολλές φορές την ημέρα. Για παράδειγμα, μπορεί να πάσχουν από μια πάθηση ή ασθένεια που καθιστά την κίνηση πιο δύσκολη από ό,τι πριν. Δημιουργεί ένα ζήτημα για το πώς τα σκυλιά τους θα βγουν έξω όταν είναι απαραίτητο.

Έτσι στρέφονται σε άλλα μέσα για να εξασφαλίσουν ότι τα σκυλιά τους μπορούν να ανακουφιστούν. Η τοποθέτηση ενός κουτιού απορριμμάτων μέσα και η εκπαίδευσή τους να το χρησιμοποιούν μπορεί να διευκολύνει αυτούς τους ιδιοκτήτες. Σίγουρα ήταν αποτελεσματικό για τον παππού και τη γιαγιά μου και το αγγλικό μπουλντόγκ τους.

3. Σκύλοι με έλλειψη ελέγχου της ουροδόχου κύστης

Μερικοί κυνόδοντες δεν θα έχουν το επίπεδο ελέγχου της ουροδόχου κύστης που άλλοι έχουν. Ειδικότερα, οι μικρότερες ράτσες με μικροσκοπικές κύστεις συχνά δυσκολεύονται να κρατήσουν την επιχείρηση του μπάνιου τους σε μεγάλες εκτάσεις. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί κτηνίατροι συνιστούν εκπαίδευση σε κουτιά απορριμμάτων για αυτές τις φυλές.

Το ίδιο ισχύει και για τα κουτάβια που δεν έχουν εμπειρία στην εκπαίδευση στο σπίτι. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ένα κουτί απορριμμάτων είναι μια επιλογή στάσης κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης στο σπίτι τους. Θα βοηθήσει στον περιορισμό των ατυχημάτων ενώ θα τους βοηθήσει να κατανοήσουν ότι υπάρχουν σωστά και ακατάλληλα μέρη για να κάνουν την επιχείρησή τους.

Για παράδειγμα, βρήκα επιτυχία χρησιμοποιώντας ένα κουτί απορριμμάτων όταν έσπασα για πρώτη φορά το τσιουάουα των γονιών μου. Πήγε αμέσως στο κιβώτιο απορριμμάτων, κάνοντας τη διαδικασία να την κάνει να σπάσει εντελώς το σπίτι της πολύ πιο εύκολη. Τώρα, χρησιμοποιεί και τα δύο για να εξασφαλίσει έναν τρόπο ζωής χωρίς ατυχήματα.

4. Άσχημες καιρικές συνθήκες

Σηκώστε το χέρι σας αν έχετε ξυπνήσει μια χειμωνιάτικη μέρα όπου το να βγείτε έξω για μια βόλτα με σκύλους ήταν μια σχεδόν αδύνατη εμπειρία. Εάν το χέρι σας είναι ψηλά, στοιχηματίζω ότι το να έχετε ένα εσωτερικό κουτί απορριμμάτων για τον σκύλο σας ακούγεται εξαιρετική ιδέα.

Αυτές οι περιοχές απορριμμάτων θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε να βγείτε έξω σε αυτές τις φρικτές συνθήκες πολλές φορές την ημέρα. Δεν θα χρειάζεται πλέον να νιώθετε αυτές τις απαίσιες κρύες ριπές ανέμου στο πρόσωπό σας. Επιπλέον, είμαι πρόθυμος να φανταστώ ότι ο σκύλος σας δεν θα παραπονιέται πολύ για αυτό, ειδικά αν είναι κοντότριχος.

5. Σκύλοι μεγαλύτερης ηλικίας ή σκύλοι που πάσχουν από ασθένεια/τραυματισμό

Η τελευταία μας κατάσταση δεν είναι αυτή που θέλει να ζήσει κανένας ιδιοκτήτης σκύλου. Αλλά ένα κουτάβι που υποφέρει από μια συγκεκριμένη ασθένεια ή τραυματισμό δεν θα απολαμβάνει να βγαίνει έξω. Έτσι, μπορείτε να τους διευκολύνετε, μαθαίνοντάς τους να ανακουφίζονται σε ένα κουτί απορριμμάτων.

Μερικοί ιδιοκτήτες με μεγαλύτερα σκυλιά υιοθετούν αυτή τη μέθοδο επίσης. Λειτουργεί καλά με σκύλους που δεν είναι τόσο κινητοί όσο κάποτε. Ένας κτηνίατρος μπορεί ακόμη και να το συστήσει εάν η κίνηση του σκύλου σας έχει περιοριστεί σοβαρά ή υποφέρει από αρθρίτιδα.

Τι τύποι σκύλων πλένουν καλά με την εκπαίδευση σε κουτιά απορριμμάτων;

Όπως ανέφερα προηγουμένως, η εκπαίδευση στο κουτί απορριμμάτων είναι μόνο για ορισμένα σκυλιά. Παρακάτω είναι μια σύντομη λίστα συμβατών φυλών για το περιβάλλον. Απέχουν πολύ από τις ΜΟΝΕΣ ράτσες σκύλων που μπορούν να μάθουν να χρησιμοποιούν κουτί απορριμάτων, αλλά θα σας δώσουν μια καλή επισκόπηση.

Με εξαίρεση το #5, τΤο συμπέρασμα είναι ότι οι περισσότερες από αυτές τις κατάλληλες ράτσες θα είναι στη μικρότερη πλευρά (κάτω από 40 κιλά) για προφανείς λόγους:

 1. Τσιουάουα
 2. Αγγλικό μπουλντόγκ
 3. Cockapoo
 4. μαλτέζος
 5. Border Collie (προφανώς, θα χρειαστούν ένα μεγαλύτερο κουτί απορριμμάτων)
 6. Bichon Frize
 7. Σίμπα Ινού
 8. Μινιατούρα Schnauzer
 9. Πατημασιά
 10. Γιορκσάιρ τεριέ
 11. Γιαπωνέζικο πηγούνι
 12. Σιχ Τζου

Όλες αυτές οι φυλές έχουν τη φήμη ότι χρησιμοποιούν αποτελεσματικά κουτιά απορριμμάτων. Ωστόσο, εάν χρειάζεστε περισσότερες διευκρινίσεις σχετικά με τη συμβατότητα του σκύλου σας, θα συνιστούσα να συμβουλευτείτε έναν κτηνίατρο. Είναι ένας απλός τρόπος για να διασφαλίσετε ότι ένα κουτί απορριμμάτων είναι ιδανικό για τη συγκεκριμένη περίπτωσή σας.

Πώς να εκπαιδεύσετε τον σκύλο σας να χρησιμοποιεί κουτί απορριμμάτων

Εφόσον έχω περιγράψει καταστάσεις όπου τα κουτιά απορριμμάτων θα μπορούσαν να είναι χρήσιμα, ήρθε η ώρα να συζητήσουμε την πραγματική διαδικασία εκπαίδευσης. Έτσι, όποιος πιστεύει ότι αυτή η τεχνική θα άξιζε τον κόπο θα πρέπει να ακολουθήσει τα παρακάτω βήματα για να την κάνει σωστά:

Πώς να εκπαιδεύσετε τον σκύλο σας να χρησιμοποιεί κουτί απορριμμάτων

Βήμα 1: Βρείτε ένα σημείο για να τοποθετήσετε το κουτί απορριμμάτων του σκύλου σας

Ο εντοπισμός του τέλειου μέρους για ένα κουτί απορριμάτων σκυλιών μπορεί να είναι δύσκολος. Σε τελική ανάλυση, πρέπει να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στο να το κρύβετε μακριά από τους επισκέπτες και στο να είστε προσβάσιμοι στον σκύλο σας. Δυστυχώς, αυτός ο συνδυασμός αφήνει μόνο μερικές πιθανές επιλογές.

Συνιστώ ένα μπάνιο επισκεπτών ή κλειστούς εξωτερικούς χώρους όπως βεράντα ή αίθριο. Και οι δύο επιλογές θα το κρατούσαν μακριά από όλους τους άλλους, παρέχοντας παράλληλα έναν άνετο χώρο για τον σκύλο σας να κάνει τις δουλειές του.

Βήμα 2: Δείξτε στο σκύλο σας το νέο του σημείο μπάνιου

Αφού επιλέξετε ένα μέρος, ήρθε η ώρα να δείξετε στον σκύλο σας τη νέα του θέση μπάνιου. Αλλά δεν είναι απλώς να τους δείξετε τον ιστότοπο: πρέπει να υποδείξετε ότι προορίζεται για την επιχείρηση του μπάνιου τους.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, αυτό το επόμενο μέρος θα είναι ακαθάριστο. Ξεκινά πιάνοντας μια χαρτοπετσέτα και μαζεύοντας λίγο από τα ούρα του σκύλου σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να τοποθετήσετε αυτήν τη χαρτοπετσέτα στη θέση για να υποδείξετε τη νέα της θέση στο μπάνιο.

Θα χρειαστεί να επαναλάβετε αυτή τη χονδροειδή διαδικασία μέχρι ο σκύλος σας να καταλάβει τι σημαίνει. Ευτυχώς, δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να το καταλάβουν. Αλλά μερικά σκυλιά απαιτούν περισσότερη υπομονή από άλλα, οπότε ελπίζουμε ότι το δικό σας θα μάθει γρήγορα.

Βήμα 3: Χρησιμοποιήστε Θετική Ενίσχυση

Καμία τεχνική εκπαίδευσης σκύλων δεν λειτουργεί σαν θετική ενίσχυση. Το επόμενο βήμα λοιπόν είναι να βρείτε την αγαπημένη λιχουδιά του σκύλου σας και να την χρησιμοποιήσετε ως ανταμοιβή. Με άλλα λόγια, δώστε στον σκύλο σας ένα κάθε φορά που χρησιμοποιεί το νέο του σημείο μπάνιου.

Μετά από λίγο, ο σκύλος σας θα καταλάβει σύντομα ότι η χρήση αυτού του σημείου είναι καλή συμπεριφορά. Είναι απλώς θέμα να παραμείνετε συνεπείς με τις λιχουδιές και να τους προσφέρετε λίγο χρόνο. Πρέπει επίσης να αποφύγετε να αποθαρρυνθείτε από ένα μικρό ατύχημα ή δύο. Εάν συνεχίσετε με τη διαδικασία, ο σκύλος σας θα αρχίσει τελικά να την παίρνει.

Βήμα 4: Καθαρίστε το κουτί απορριμμάτων

Τα κιβώτια απορριμμάτων απαιτούν κάποια συντήρηση γιατί λερώνονται γρήγορα. Εξαιτίας αυτού, οι ιδιοκτήτες θα πρέπει να τα καθαρίζουν τακτικά για να εξασφαλίσουν ότι τα σκυλιά τους θα συνεχίσουν να τα χρησιμοποιούν. Διαφορετικά, μπορεί να γυρίσει τη μύτη του μακριά από αυτό και να έχει ένα ατύχημα αλλού.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια για τον καθαρισμό του κουτιού απορριμμάτων, σας συνιστώ να δείτε τις οδηγίες. Τα περισσότερα κιβώτια απορριμμάτων θα έχουν λεπτομερείς οδηγίες για το πώς να τα καθαρίσετε αποτελεσματικά. Παρακαλούμε μείνετε μακριά από τη χρήση λευκαντικού ή άλλων καθαριστικών βαρέως τύπου.

Γυναικείο χέρι που καθαρίζει το κιβώτιο απορριμάτων ενός σκύλου

Βήμα 5: Απολαύστε το σπίτι σας χωρίς ατυχήματα

Το τελευταίο βήμα για την εκπαίδευση σκύλων σε κουτιά απορριμμάτων είναι να απολαύσετε το σπίτι σας χωρίς ατυχήματα στο μπάνιο σας! Δεν θα χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για το αν θα στρίψετε μια γωνία στο σπίτι σας και θα πατήσετε σε μια λακκούβα για κατούρημα. Αντίθετα, ο σκύλος σας θα ξέρει ακριβώς πού να πάει όταν καλεί η φύση!

Η λίστα με τα προτεινόμενα κουτιά απορριμμάτων για σκύλους

Εάν χρειάζεστε περισσότερες διευκρινίσεις σχετικά με το τι κουτί απορριμμάτων να αγοράσετε, εδώ είναι μια λίστα με τα αγαπημένα μου. Καθένα από αυτά έχει μια αστρική φήμη για τη χρηστικότητα με τα σκυλιά. Επιπλέον, θα παρέχει κάποιο πλαίσιο για το τι πρέπει να αναζητάτε σε αυτά τα προϊόντα.

FYI, αυτή η ενότητα περιλαμβάνει συνδέσμους συνεργατών. Εάν αγοράσετε οτιδήποτε μέσω αυτών, η DogVills κερδίζει μια μικρή προμήθεια χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια για να επιλέξετε μια καλή στρωμνή, εδώ είναι μερικές επιλογές που μου αρέσουν:

Κλείνοντας,

Η εκπαίδευση σε κουτιά απορριμμάτων είναι αποτελεσματική μόνο με ορισμένα σκυλιά, ειδικά μικρότερα. Αλλά με συμβατά κουτάβια, μπορεί να είναι θεϊκό δώρο για τους ιδιοκτήτες. Ειδικά εκείνοι που απλά δεν μπορούν να περπατήσουν τα σκυλιά τους όσο συχνά θα ήθελαν.

Εάν έχετε περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με την εκπαίδευση σε κουτιά απορριμμάτων για σκύλους, χρησιμοποιήστε την παρακάτω ενότητα σχολίων. Θα ήθελα επίσης να ακούσω για την εμπειρία σας με αυτό αν το έχετε δοκιμάσει. Ευχαριστώ για την ανάγνωση!

 • Μπεν Ρο

  Με λένε Μπεν Ρόμπερτς και γράφω για τα ζώα εδώ και πολλά χρόνια. Ειλικρινά, δεν θα μπορούσα να ζητήσω μια πολύ καλύτερη δουλειά, αν σκεφτεί κανείς ότι είμαι γύρω από τα ζώα όλη μου τη ζωή. Δεν μπορώ να θυμηθώ κάποια στιγμή που να μην υπήρχε τουλάχιστον μία γάτα ή σκύλος μέσα στο σπίτι μου. Επί του παρόντος, είμαι περήφανος ιδιοκτήτης ενός Beagle και ενός Pitbull που φροντίζουν να μην είναι ποτέ βαρετή η ζωή μου.

  Δείτε όλες τις αναρτήσειςΤελευταία ενημέρωση στις 20-01-2023 / Σύνδεσμοι συνεργατών / Εικόνες από το Amazon Product Advertising API

Σχετικά με τον Συγγραφέα

admin