ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΤΡΟΦΗ ΣΚΥΛΙΩΝ σκυλοτροφή

Οι τροφές για κατοικίδια με σκεύασμα καρκίνου τρέφουν άρρωστους σκύλους, γάτες

Γραμμένο από admin

Περίπου ένας στους τέσσερις σκύλους αναπτύσσει καρκίνο κατά τη διάρκεια της ζωής του, με το ποσοστό αυτό να αυξάνεται σε ένα στους δύο μεταξύ σκύλων άνω των 10 ετών, σύμφωνα με την Αμερικανική Κτηνιατρική Ιατρική Ένωση. Οι γάτες έχουν μία στις πέντε πιθανότητες να αναπτύξουν καρκίνο, σύμφωνα με το Κρατικό Πανεπιστήμιο του Κολοράντο. Καθώς ο μέσος όρος ζωής των γατών και των σκύλων αυξάνεται, τόσο αυξάνεται η πιθανότητα οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων να χρειαστεί να φροντίσουν έναν σκύλο ή μια γάτα με καρκίνο. Οι ιδιοκτήτες μεγαλύτερων σκύλων και γατών αγόρασαν συνταγογραφούμενες τροφές για κατοικίδια με υψηλότερα ποσοστά από άλλους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων, 22% σε σύγκριση με το 7% των ιδιοκτητών σκύλων συνολικά, σε έρευνα Packaged Facts του 2016. Για να καλύψει τις διατροφικές ανάγκες των κατοικίδιων που πάσχουν από καρκίνο, η Hill’s Pet Nutrition ανέπτυξε θεραπευτικές τροφές για σκύλους και γάτες με συνταγή γιατρού ONC Care.

«Το σκεύασμα παρέχει υποστήριξη που βοηθά στην υποστήριξη της καθημερινής δραστηριότητας, της κατάστασης του σώματος, του βάρους και της ποιότητας ζωής των κατοικίδιων ενώ ζουν με καρκίνο», είπε η Karen Shenoy, DVM, επικεφαλής κτηνιατρικής υπηρεσίας της Hill’s Pet Nutrition στις ΗΠΑ, στο Petfood Industry.

Συνθέσεις τροφών για κατοικίδια για σκύλους και γάτες με καρκίνο

Οι γενικοί διατροφικοί στόχοι για κατοικίδια με καρκίνο περιλαμβάνουν τη διατήρηση των άπαχων μυών, την ελαχιστοποίηση των μεταβολικών διαταραχών και τη δυσανεξία του γαστρεντερικού συστήματος στα τρόφιμα και τη βελτιστοποίηση της ποιότητας ζωής. Ωστόσο, αυτοί οι στόχοι μπορεί να είναι δύσκολο να επιτευχθούν. Τα κατοικίδια με καρκίνο συχνά παρουσιάζουν λήθαργο, ανορεξία και απώλεια βάρους. Οι κίνδυνοι υποσιτισμού περιλαμβάνουν σημαντικά μειωμένη ανταπόκριση στα πρωτόκολλα θεραπείας και χρόνο ύφεσης, αυξημένη θνησιμότητα και νοσηρότητα και μια συνολική επιζήμια επίδραση στην ποιότητα ζωής.

Για την αντιμετώπιση αυτών των ζητημάτων, η συνταγογραφούμενη δίαιτα Hill’s ONC Care είναι εξαιρετικά εύπεπτη με πολύ υψηλή ενεργειακή πυκνότητα, είπε ο Shenoy. Η τροφή για κατοικίδια παρασκευάζεται με την αποκλειστική σύνθεση πρεβιοτικών της Hill’s ActivBiome+ για να βοηθήσει στην ποιότητα των κοπράνων. Η ίδια η κροκέτα είναι πιο μαλακή, καθιστώντας ευκολότερη τη μάσηση. Αυτή η τροφή περιέχει επίσης εξαιρετικά εύπεπτη πρωτεΐνη που βοηθά στη διατήρηση της δύναμης και της ενέργειας, καθώς και πρόσθετα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα.

«Ως κτηνίατροι, χρειαζόμαστε όσα περισσότερα εργαλεία μπορούμε να έχουμε για να μπορούμε να βοηθήσουμε τα κατοικίδια ζώα που αντιμετωπίζουν αυτές τις διαφορετικές διαδικασίες ασθένειας που διαχειριζόμαστε, και πρέπει επίσης να σκεφτόμαστε τη σύνδεση μεταξύ του γονέα κατοικίδιου ζώου και το κατοικίδιο», είπε ο Shenoy. «Και είναι μοναδικό για την κτηνιατρική ότι και οι δύο αυτοί παράγοντες έχουν σημασία. Κάτι σαν μια θεραπευτική δίαιτα βοηθάει πραγματικά τον γονέα του κατοικίδιου να έχει μια λύση που μπορεί εύκολα να εφαρμόσει που βοηθά στην υποστήριξη του κατοικίδιου ζώου του. Είναι σίγουρα ένας βολικός και εύκολος τρόπος για να βοηθήσετε το ζώο να υποστηρίξει τον καρκίνο του. Οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων μπορούν πραγματικά να αισθάνονται ενδυναμωμένοι και σαν να κάνουν κάτι που πραγματικά κάνει τη διαφορά. Είτε είναι σε θέση να ακολουθήσουν πιο προηγμένες θεραπείες είτε όχι, και είναι κατάλληλο για κατοικίδια με οποιοδήποτε τύπο καρκίνου.»

Διαθέσιμο στις ΗΠΑ από τις αρχές Μαρτίου, το Prescription Diet ONC Care είναι το αποτέλεσμα πενταετούς έρευνας. Το σκεύασμα θα συνεχίσει να κυκλοφορεί παγκοσμίως όλο αυτό το έτος έως το 2024.

Σχετικά με τον Συγγραφέα

admin