ΔΑΓΚΩΜΑ & ΓΚΡΥΓΜΑ

Ξεκινήστε την Ultimate Career for Dog-Lovers το 2023

Γραμμένο από admin

Θέλετε να κάνετε μια νέα αρχή το 2023; Είστε έτοιμοι να εγκαταλείψετε τη βαρετή αδιέξοδη δουλειά σας και να προετοιμαστείτε για μια ανταποδοτική καριέρα ή, ακόμα καλύτερα, να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση; Είσαι μεγάλος λάτρης του κουνώντας τις ουρές και τα φιλιά με σλομπέρ; Εάν απαντήσατε «ναι» σε αυτές τις ερωτήσεις, τότε ίσως να θέλετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να γίνετε εκπαιδευτής υπακοής σκύλων.

Οι προοπτικές εργασίας για τους εκπαιδευτές σκύλων είναι υψηλές αυτή τη στιγμή και αναμένεται να συνεχίσουν να αυξάνονται με ταχύτερο ρυθμό από τις εθνικές προοπτικές για άλλα επαγγέλματα. Εάν είστε λάτρης των σκύλων, το 2023 είναι η τέλεια χρονιά για να ξεκινήσετε μια καριέρα εκπαίδευσης.

Η εκπαίδευση για την υπακοή σκύλων έχει να κάνει με τα βασικά

Ως εκπαιδευτής υπακοής σκύλων, θα εργαστείτε με πολλά κουτάβια, αλλά θα έχετε επίσης τη χαρά —και την πρόκληση— να δουλέψετε με σκύλους κάθε ηλικίας, ράτσας και ιδιοσυγκρασίας. Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες δεν αναζητούν τίποτα φανταχτερό. Απλώς θέλουν βοήθεια για να διδάξουν τα σκυλιά τους βασικές εντολές (συνθήματα AKA) όπως «κάτσε», «μείνε», «έλα», «κάτω» και «άσε το»—εντολές που κρατούν έναν σκύλο ασφαλή και ελπίζουμε ότι κάνουν το νοικοκυριό λιγότερο χαοτικό . Οι εκπαιδευτές υπακοής σκύλων διαμορφώνουν καλούς σκύλους πολίτες. Με αυτόν τον τρόπο, κάνουν τη ζωή καλύτερη τόσο για τους σκύλους όσο και για τους ανθρώπους.

Οι εκπαιδευτές υπακοής σκύλων πρέπει να συνεργάζονται με τους γονείς σκύλων σχεδόν όσο και με τους σκύλους, επομένως οι δεξιότητες των ανθρώπων είναι απαραίτητη. Οι γονείς κατοικίδιων χρειάζονται εκπαιδευτές για να τους βοηθήσουν, να τους διδάξουν πώς να δουλεύουν με τα σκυλιά τους και να τους δίνουν συμβουλές και ενθάρρυνση.

Λοιπόν, τι χρειάζεται για να γίνεις εκπαιδευτής σκύλων; Πρώτον, είναι σημαντικό να έχουμε γνήσια αγάπη για τα σκυλιά. Δεύτερον, πρέπει να είστε υπομονετικοί και ικανοί να αντιμετωπίσετε την περιστασιακή «οπισθοδρόμηση». Τέλος, πρέπει να μπορείτε να διδάξετε τόσο τα σκυλιά όσο και τα άτομα που τα αγαπούν με έναν ευγενικό, αλλά συνεπή τρόπο. Η εκπαίδευση ενός σκύλου είναι ένα μακρύ παιχνίδι και δεν γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη. Χρειάζεται επιμονή και συνέπεια.

Ευκαιρίες καριέρας για εκπαιδευτές σκύλων

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες σταδιοδρομίας για εκπαιδευτές υπακοής σκύλων. Η βιομηχανία κατοικίδιων ζώων αναπτύσσεται, επομένως υπάρχει μεγάλη ζήτηση για επαγγελματίες εκπαιδευτές. Οι εκπαιδευτές σκύλων εργάζονται σε διάφορα περιβάλλοντα, όπως σχολεία υπακοής, καταφύγια ζώων, ανθρωπιστικές κοινωνίες, ρείθρα, καταστήματα κατοικίδιων ζώων και εγκαταστάσεις παιδικής φροντίδας σκύλων, για να αναφέρουμε μόνο μερικά. Μερικές φορές διδάσκουν ομαδικά μαθήματα, αλλά πολλοί εκπαιδευτές σκύλων προσφέρουν ιδιαίτερα μαθήματα στα σπίτια των ιδιοκτητών κατοικίδιων ζώων.

Αν θελήσατε ποτέ να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση, το να γίνετε εκπαιδευτής υπακοής σκύλων είναι η τέλεια ευκαιρία για να το κάνετε αυτό. Είναι μια καριέρα που σου επιτρέπει να δουλεύεις έξω, κάτι που είναι τεράστιο πλεονέκτημα για πολλούς ανθρώπους. Μπορείτε να ορίσετε τις δικές σας ώρες. Μπορείτε να προπονηθείτε με πλήρες ωράριο ή, αν δεν είστε έτοιμοι να κάνετε αυτό το άλμα, μπορείτε να συνεχίσετε την προπόνηση ως δευτερεύουσα συναυλία και να δείτε πού θα σας οδηγήσει.

Πώς να Γίνετε Εκπαιδευτής Υπακοής Σκύλου

Δεν υπάρχει καθορισμένος δρόμος για να γίνεις εκπαιδευτής σκύλων. Πολλοί εκπαιδευτές ανακαλύπτουν πρώτα την ικανότητα για το επάγγελμα διδάσκοντας τα βασικά στα δικά τους σκυλιά. Στη συνέχεια προχωρούν στην προσφορά να διδάξουν τα σκυλιά των φίλων και των οικογενειών τους. Μια άλλη εναλλακτική είναι να κάνετε μαθητεία υπό την καθοδήγηση ενός έμπειρου εκπαιδευτή σκύλων. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε ένα σχολείο εκπαιδευτή σκύλων ή ένα πρόγραμμα πιστοποίησης. Η απόκτηση της πιστοποίησης μπορεί να σας βοηθήσει, επειδή αποδεικνύει την αφοσίωσή σας και τις γνώσεις εκπαίδευσης σε πιθανούς εργοδότες και πελάτες.

Μπορείτε να ολοκληρώσετε το πιστοποιημένο από το Animal Behavior College Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών Υπακοής Σκύλων σε μόλις 12 μήνες. Το πρόγραμμα συνδυάζει τη διαδικτυακή μάθηση και την πρακτική εμπειρία με έναν τοπικό εκπαιδευτή μέντορα. Οι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές της ABC εισέρχονται στο εργατικό δυναμικό με εμπιστοσύνη στις δεξιότητές τους.

Γιατί να μην ξεκινήσετε το 2023 με ένα σχέδιο να ξεκινήσετε μια συναρπαστική νέα καριέρα; Εάν εγγραφείτε τώρα, θα μπορούσατε να γίνετε επαγγελματίας εκπαιδευτής υπακοής σκύλων μέχρι το 2024!

Σχετικά με τον Συγγραφέα

admin