ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΤΡΟΦΗ ΣΚΥΛΙΩΝ

Η Purina ανακαλεί τη δίαιτα Pro Plan Vet λόγω εσφαλμένης επισήμανσης

Γραμμένο από admin

Purina Pro Plan Veterinary Diets EN Ανάκληση γαστρεντερικής υγρής τροφής σκύλου με χαμηλά λιπαρά

2 Δεκεμβρίου 2022 — Η Nestlé Purina PetCare Company ανακαλεί μια περιορισμένη ποσότητα Purina Pro Plan Veterinary Diets EN Γαστρεντερική υγρή τροφή για σκύλους χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά λόγω σφάλμα επισήμανσης.

Τι ανακαλείται;

Μπορείτε να αναγνωρίσετε το προϊόν με εσφαλμένη σήμανση από το UPC (38100 17599), τον κωδικό παραγωγής (22581159 L4TR6) και την ημερομηνία “Καλύτερα πριν από τον Σεπτέμβριο 2024” στο κάτω μέρος κάθε κουτιού.

Κανένα άλλο προϊόν Purina δεν επηρεάζεται από αυτήν την εθελοντική ανάκληση.

Τι προκάλεσε την ανάκληση;

Για μια σύντομη περίοδο, στις 15 Σεπτεμβρίου 2022, κονσέρβες μιας διαφορετικής πλήρους και ισορροπημένης τροφής για ενήλικες σκύλους, Purina ONE True Instinct Tender Cuts In Gravy With Real Turkey & Venison υγρή τροφή για σκύλους, επισημάνθηκαν ως PPVD EN χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά σε ένα από τα προϊόντα της εταιρείας. εργοστάσια.

Η εσφαλμένη επισήμανση δίαιτα είναι ασφαλές για τροφήαλλά δεν είναι η προβλεπόμενη φόρμουλα για σκύλους που χρειάζονται μια συνταγογραφούμενη δίαιτα με χαμηλά λιπαρά ή που μπορεί να έχουν ευαισθησίες σε παραδοσιακές δίαιτες ή δυσκολία στην πέψη του λίπους.

Δήλωση Εταιρείας

Σύμφωνα με την εταιρεία…

Ενημερωθήκαμε για το θέμα αφού μας επικοινώνησαν αρκετοί ιδιοκτήτες κατοικίδιων που παρατήρησαν ότι η υφή της τροφής στα κουτάκια τους με χαμηλά λιπαρά PPVD EN δεν ήταν ίδια με τα προηγούμενα γεύματα.

Το προϊόν με λάθος ετικέτα περιέχει κομμάτια σε σάλτσα, ενώ το σωστό προϊόν μοιάζει περισσότερο με σύσταση πατέ.

Αν και δεν έχουμε λάβει καμία αναφορά μέχρι σήμερα για ασθένεια ή τραυματισμό σκύλων που ταΐστηκαν με αυτό το εσφαλμένο προϊόν, πραγματοποιούμε αυτήν την εθελοντική ανάκληση για προφύλαξη.

Το επηρεαζόμενο προϊόν ήταν διαθέσιμο μόνο με ιατρική συνταγή και διανεμήθηκε μέσω κτηνιατρικών κλινικών και άλλων λιανοπωλητών με δυνατότητα επικύρωσης μιας συνταγής.

Ζητήσαμε από τους κτηνιατρικούς και άλλους συνεργάτες λιανικής μας να αφαιρέσουν το επηρεαζόμενο προϊόν.

Συνιστούμε επίσης να απορρίψετε οποιοδήποτε από τα επηρεαζόμενα προϊόντα που μπορεί να έχετε και θα το αντικαταστήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ.

Τι να κάνω?

Η Purina συνιστά στους γονείς κατοικίδιων ζώων να απορρίψουν οποιοδήποτε από τα επηρεαζόμενα προϊόντα που μπορεί να έχετε. Και συμφωνεί να το αντικαταστήσει το συντομότερο δυνατό.

Οι καταναλωτές καλούνται να επικοινωνήσουν με την Purina για τυχόν ερωτήσεις. Μπορείτε να καλέσετε στο 800-579-7733, Δευτέρα-Σάββατο, 8 π.μ. έως 5 μ.μ. CT ή μέσω email στη διεύθυνση https://www.purina.com/contact-us.

Αναφορά προβλημάτων τροφής για κατοικίδια

Οι πολίτες των ΗΠΑ μπορούν να αναφέρουν παράπονα σχετικά με προϊόντα τροφών για ζώα συντροφιάς που ρυθμίζονται από την FDA καλώντας τον συντονιστή παραπόνων καταναλωτών στην περιοχή σας.

Ή μεταβείτε στη σελίδα “Αναφορά καταγγελίας για τροφή για κατοικίδια” του FDA.

Οι Καναδοί μπορούν να αναφέρουν τυχόν περιστατικά υγείας ή ασφάλειας που σχετίζονται με τη χρήση αυτού του προϊόντος συμπληρώνοντας τη Φόρμα Αναφοράς Συμβάντος Καταναλωτικού Προϊόντος.

Λάβετε ειδοποιήσεις ανάκλησης ναυαγοσωστικής

Λάβετε δωρεάν ειδοποιήσεις ανάκλησης τροφών για σκύλους που σας αποστέλλονται μέσω e-mail. Εγγραφείτε στο σύστημα προειδοποίησης ανάκλησης έκτακτης ανάγκης του The Dog Food Advisor.

Δεν υπάρχει κόστος. Χωρίς ανεπιθύμητο περιεχόμενο ποτέ. Ακύρωση ανά πάσα στιγμή.Σχετικά με τον Συγγραφέα

admin