ΔΑΓΚΩΜΑ & ΓΚΡΥΓΜΑ συμπεριφορά σκύλου

Γιατί να πάρετε ένα μάθημα εκπαίδευσης σκύλων όταν θα μπορούσατε να γίνετε ο ίδιος εκπαιδευτής σκύλων;

Γραμμένο από admin

Πολλοί άνθρωποι έχουν σκύλους και εγγράφονται σε μαθήματα εκπαίδευσης σκύλων με τα κατοικίδιά τους. Απολαμβάνουν τα πάντα κατά τη διάρκεια κάθε μαθήματος, τους αρέσει να βλέπουν τα σκυλιά τους να γίνονται πιο καλοδιατηρημένα, να χτίζουν έναν στενό δεσμό με τα κατοικίδια ζώα τους και μετά το μάθημα τελειώνει.

Παρόλο που πολλοί άνθρωποι απολαμβάνουν να εκπαιδεύουν τα δικά τους σκυλιά και έχουν ένα φυσικό χάρισμα για αυτό, λίγοι άνθρωποι συνειδητοποιούν πραγματικά τι σπουδαία καριέρα (ή παράλληλη συναυλία) μπορεί να είναι το να είσαι εκπαιδευτής υπακοής σκύλων. Επιπλέον, η εκπαίδευση σκύλων είναι μια καριέρα με πολλά πλεονεκτήματα.

Τι είναι τόσο σπουδαίο για μια καριέρα εκπαίδευσης σκύλων;

Ω, εννοείς εκτός από το να περνάς όλο τον χρόνο σου με σκύλους;

Οι εκπαιδευτές σκύλων απολαμβάνουν ισχυρές προοπτικές εργασίας

Εκτός από το να περνούν τόσο πολύ χρόνο με σκύλους, οι εκπαιδευτές απολαμβάνουν επίσης μια εξαιρετική προοπτική για τη δουλειά. Σκεφτείτε το: 69 εκατομμύρια νοικοκυριά στις ΗΠΑ έχουν τουλάχιστον έναν σκύλο και αυτός ο αριθμός αυξάνεται κάθε χρόνο. Ούτε ένα από αυτά τα γλυκά γούνινα μωρά δεν γεννιέται που να ξέρει πώς να καθίσει, να μείνει ή να έρθει! Είναι αλήθεια ότι δεν υπάρχουν σχεδόν αρκετοί ιδιοκτήτες που πηγαίνουν τα κατοικίδιά τους σε έναν εκπαιδευτή σκύλων, αλλά υπάρχουν ακόμα πολλά σκυλιά να κυκλοφορήσουν.

Επιλογές καριέρας για εκπαιδευτές σκύλων

Οι εκπαιδευτές υπακοής σκύλων έχουν επιλογές όσον αφορά την απασχόληση. Μπορούν να ζήσουν οπουδήποτε στη χώρα και να είναι σίγουροι ότι θα υπάρχουν σκυλιά εκεί που χρειάζονται εκπαίδευση. Είτε ζείτε σε αγροτική περιοχή είτε σε μεγάλη πόλη, θα βρείτε πολλούς ιδιοκτήτες σκύλων που χρειάζονται τις υπηρεσίες σας.

Ενώ μερικοί άνθρωποι χαίρονται να εργάζονται για έναν επικεφαλής εκπαιδευτή ή μια εταιρεία, όπως η PetSmart, που προσφέρει μαθήματα υπακοής για σκύλους, πολλοί άλλοι εκπαιδευτές επιλέγουν τη διαδρομή αυτοαπασχόλησης.
Όσον αφορά την αυτοαπασχόληση, η εκπαίδευση σκύλων ήταν εξατομικευμένη:
● Οι ανεξάρτητοι εκπαιδευτές μπορούν να κερδίσουν έναν πραγματικά καλό μισθό.
● Δεν χρειάζεται να έχετε εγκατάσταση από τούβλα και κονίαμα, επομένως τα γενικά έξοδα μπορεί να είναι χαμηλά.
● Είναι εύκολο να ορίσετε το δικό σας πρόγραμμα που ταιριάζει στον εαυτό σας.
● Μόλις χτίσετε μια καλή φήμη, οι άνθρωποι θα σας αναζητήσουν.

Η εκπαίδευση σκύλων κάνει μια καταπληκτική παράπλευρη συναυλία

Για πολλούς από τους παραπάνω λόγους, η εκπαίδευση σκύλων μπορεί να είναι μια προσοδοφόρα σταθερή παρενέργεια, ειδικά εάν εργάζεστε ανεξάρτητα από μια εταιρεία ή επικεφαλής εκπαιδευτή. Μπορείτε να αφιερώσετε όσες ώρες επιλέξετε, αλλά το πιθανότερο είναι ότι, αφού φτιάξετε όνομα για τον εαυτό σας, μπορεί να δυσκολευτείτε να πείτε όχι σε πιθανούς πελάτες και στα μάτια του σκύλου τους.

Ένας καλά εκπαιδευμένος σκύλος είναι πιο ευτυχισμένος

Ως λάτρης των σκύλων, δεν θα θέλατε όλα τα σκυλιά να ζήσουν ευτυχισμένα για πάντα; Οι εκπαιδευτές σκύλων μεταμορφώνουν τις ζωές και βελτιώνουν τον κόσμο για τα κουτάβια ένα σκυλί τη φορά. Ένας καλά εκπαιδευμένος σκύλος:
• Είναι πολύ λιγότερο πιθανό να έχουν μια αγχωτική σχέση με τους γονείς των κατοικίδιων τους.
● Θα επιστρέψει κατόπιν εντολής, αποφεύγοντας κινδύνους όπως η κυκλοφορία ή τα επιθετικά σκυλιά
● Αναπτύσσει ισχυρό δεσμό με την ανθρώπινη οικογένειά του
● Είναι πιο πιθανό να απολαμβάνει μακρινούς περιπάτους και προνόμια χωρίς λουρί στο πάρκο σκύλων
● Μπορεί να είναι πιο ασφαλής γύρω από άγνωστα άτομα και ζώα
● Ξέρει τι θέλετε, απολαμβάνει τη δομή και υφίσταται λιγότερη σύγχυση

Πιστοποίηση υπακοής σκύλου

Θα πρέπει να είναι καλά νέα ότι οι εκπαιδευτές σκύλων δεν απαιτούν πτυχίο κολεγίου ή κάποια συγκεκριμένα διαπιστευτήρια. Ωστόσο, το να γίνετε πιστοποιημένος εκπαιδευτής σκύλων είναι μια καλή ιδέα εάν θέλετε να ξεχωρίσετε από το πλήθος και να ξεκινήσετε την καριέρα σας νιώθοντας σίγουροι για τις ικανότητές σας.

Το Animal Behavior College εκπαιδεύει εκπαιδευτές σκύλων από το 1998 και προσφέρει τόσο ένα πεντάμηνο ατομικό πρόγραμμα εκπαίδευσης σκύλων στην πανεπιστημιούπολη Santa Clarita της Καλιφόρνια, καθώς και ένα διαδικτυακό μάθημα πιστοποίησης με μεγάλη εκτίμηση. Οι μαθητές και στα δύο προγράμματα αποκτούν πολλές πρακτικές εμπειρίες εκπαίδευσης σκύλων. Ως μέρος του μαθήματος, οι μαθητές στο πρόγραμμα στην πανεπιστημιούπολη εργάζονται με σκύλους σε ένα τοπικό καταφύγιο ζώων. Οι μαθητές στο διαδικτυακό πρόγραμμα ολοκληρώνουν μια πρακτική άσκηση με έναν εκπαιδευτή συνεργάτη ABC (επαγγελματία τοπικό μέντορα) δίνοντάς τους άφθονες ευκαιρίες να λάβουν πρακτική εμπειρία εκπαίδευσης.

Όλοι οι μαθητές του ABC καλούνται να προσφέρουν ώρες εθελοντισμού στην εκστρατεία του σχολείου «Students Saving Lives» που έχει σχεδιαστεί για να εκπαιδεύει και να κοινωνικοποιεί σκύλους με την ελπίδα να τους κάνει πιο υιοθετήσιμους. Από την έναρξη του προγράμματος το 2004, οι μαθητές του ABC έχουν προσφέρει εθελοντικά πάνω από 150.000 ώρες σε αυτό το αξιόλογο έργο.

Μια καριέρα που αλλάζει ζωές

Αν αγαπάτε τα σκυλιά και σας αρέσει να εκπαιδεύετε τον δικό σας σκύλο, γιατί να σταματήσετε εκεί; Γιατί απλώς να παρακολουθήσετε ένα μάθημα εκπαίδευσης υπακοής σκύλων όταν θα μπορούσατε να μετατρέψετε το πάθος σας σε καριέρα; Δεν θα ήταν υπέροχο να έχουμε μια καριέρα που διδάσκει σε ιδιοκτήτες κατοικίδιων πώς να δουλεύουν με τα σκυλιά τους και βοηθώντας τους σκύλους να ζήσουν την καλύτερη ζωή τους;

Οι εκπαιδευτές σκύλων αλλάζουν ζωές.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς να γίνετε εκπαιδευτής σκύλων, καλέστε μας στο 800-795-3294. Ένας σύμβουλος εισαγωγής θα χαρεί να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε την πορεία προς μια καριέρα που θα αλλάξει τη ζωή σας.

Σχετικά με τον Συγγραφέα

admin