ΔΑΓΚΩΜΑ & ΓΚΡΥΓΜΑ σκυλοτροφή συμπεριφορά σκύλου

Βοηθώντας τους πελάτες να επιλέξουν τη σωστή ζώνη για τον σκύλο τους

Γραμμένο από admin

Step-In Strap

Ένα σκαλοπάτι είναι πιο εύκολο να ανέβει σε έναν σκύλο. Διαθέτει δύο θηλιές για κάθε ένα από τα μπροστινά πόδια και ένα πίσω λουράκι που κουμπώνει μαζί με ένα εξάρτημα λουριού. Αυτές οι ζώνες μπορούν να ρυθμιστούν στο λαιμό, την περίμετρο και το στήθος.

Ένα λουρί για βήμα-μέσα βοηθά τους ιδιοκτήτες να έχουν περισσότερο έλεγχο στα σκυλιά τους, αλλά δεν συνιστάται για δυνατούς εξολκείς.

Γιλέκο Step-In με επένδυση/δικτυωτό

Οι ζώνες με επένδυση είναι διαφορετικές επειδή έχουν περισσότερο υλικό στο μεσαίο τμήμα. Μπορούν να παρέχουν λίγη επιπλέον ασφάλεια για τα σκυλιά λόγω της μεγαλύτερης μέσης και είναι λιγότερο πιθανό να προκαλέσουν τριβή.

Οι ιμάντες με επένδυση γιλέκου είναι ρυθμιζόμενες στην περίμετρο και συνιστώνται για σκύλους με ευρύτερο στήθος.

Λουράκι πάνω από το κεφάλι

Οι ιμάντες πάνω από το κεφάλι είναι ένας τύπος λουριού σχήματος 8. Πηγαίνουν πάνω από το κεφάλι του σκύλου και μετά πίσω από τα πόδια τους. Κουμπώνει μεταξύ τους στο πίσω μέρος.

Ρυθμιζόμενες στο λαιμό και την περίμετρο, οι ιμάντες πάνω από το κεφάλι είναι καλές για σκύλους με μακρύτερο τρίχωμα επειδή είναι λιγότερο πιθανό να κολλήσουν στη γούνα.

Διχτυωτό γιλέκο πάνω από το κεφάλι

Αυτός ο τύπος ιμάντων περνάει επίσης πάνω από το κεφάλι, πίσω από τα πόδια και κουμπώνει στο πίσω μέρος, ωστόσο έχει ένα μεγαλύτερο μεσαίο τμήμα που είναι ενισχυμένο με πλέγμα. Αυτή η μεγαλύτερη, ενισχυμένη μέση βοηθά στην εξάπλωση της πίεσης σε μια ευρύτερη περιοχή όταν κρατάτε τον σκύλο πίσω, προστατεύοντας τον λαιμό και την τραχεία του.

Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για σκύλους που τραβούν.

Η επιλογή της σωστής ζώνης μπορεί να είναι μια διαδικασία δοκιμής και λάθους για τους ιδιοκτήτες σκύλων. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε τη μέτρηση της περιφέρειας και το βάρος του σκύλου. Μετά από αυτό, οι ιδιοκτήτες θα πρέπει να αξιολογούν τις ανάγκες του σκύλου τους καθώς και τις δικές τους ανάγκες όσον αφορά τον έλεγχο, ειδικά στις βόλτες. Με μια ποικιλία τύπων λουριών, καθώς και χρώματα και σχέδια, οι ιδιοκτήτες είναι βέβαιο ότι θα βρουν κάτι που ταιριάζει στην προσωπικότητα του σκύλου τους καθώς και στο σώμα τους.

Σχετικά με τον Συγγραφέα

admin